Tomek St. Opublikowano 19 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2021 Ktoś zna/używa tych przynęt i może podzielić się swoją opinią na ich temat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meps Opublikowano 19 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2021 Mam 6 sztuk 13cm w wersji tonącej. Bardzo ładnie pracują, fajnie odjeżdża na boki ,opadając kołysze się pięknie na boki, kotwice dość mocne i nie trzeba wymieniać. Nie połowiłem jakoś specjalnie bo kupiłem je pod koniec zeszłego roku ale coś tam się uwiesiło i kilka odprowadzeń. Czekam na wersje pływające w tym rozmiarze. Jedyne do czego można by się przyczepić to farba która po szczupaczych zębach dość szybko odpryskuje. Więcej napisze po weekendzie majowym 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaweł Opublikowano 19 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2021 Testowałem te jerki na Żarnowcu.Bardzo skuteczne.Polecam w naturalnych kolorach oraz ranną płotkę,okonia oraz GT 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majki7878 Opublikowano 21 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2021 Pod koniec września fajnie na nie połowiłem także szczerze polecam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi