rafal_LBN Opublikowano 20 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2021 Dzisiejszy Niderlandzki smok 85cm, ukleja 17cm od Sewro zażarta w całości ???? 49 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karkoszek Opublikowano 27 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2021 Spotkał mnie ten zaszczyt Jutro ostatni dzień przed okresem ochronnym u mnie, może uda się jeszcze wyskoczyć.Ryba na megabassa x-layer curly 7" ayu, Westin W4 vertical jigging ql 20-40, Revo Ike I panoptix w wercie.Ryba gdzieś na 7 metrach odkleiła się od dna, około 3 metry wychodziła za guma i w końcu tak przywaliła, że to nie do opisania 21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietruk Opublikowano 2 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2021 Nie wiem czy było, taka ciekawostka.... 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chojny83 Opublikowano 1 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2021 Udane rozpoczęcie sezonu ????Pierwsza ryba siadła zaraz po 12tej. ????Udało się złowić osiem sandaczy. Wszystkie forumowe stykowce w tym dwa sandacze lekko ponad 70cm.Wszystkie na główkę 10gr. z gumą Westina ok. 10cm.Pozdrawiam ???? 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z Olsztyna Opublikowano 2 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2021 Czarnuch 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enio Opublikowano 2 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2021 Kilka fotek z rozpoczęcia sezonu na dużej wodzie w Holandii. Łowiłem z kolega z pontonu. W 2 noce udało mi się złowić ok 15 sandaczy z czego największe 82,80,78,76,75,70. U kolegi było 6 mniejszych sztuk i sporo nie wciętych brań. Ataki na ok 3m głębokości. Przynety gumy 12-15cm na główkach 10-15g. 24 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blacky24 Opublikowano 2 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2021 powinno być lepiej 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z Olsztyna Opublikowano 3 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2021 Dorzuce jeszcze niezaduze ryby , ale takie do sfocenia i przechwałki sie nadają.W sumie na inauguracje na dużym akwenie 5 ryb pod 80.Biory na tajnym/poufne miejscu miedzy 22 a 23 . 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scOOtt Opublikowano 3 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2021 (edytowane) Pływał sandacz wokół górki, szukał sobie smacznej kurki Kura od Piotra @niedziel_jigSprzętowo Daiwa Prorex AGS Lightspin, stradic fl 3000, pletka 0.12 berkley x9Zassał kurę w pierwszym opadzie czym całkowicie mnie zaskoczył Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka Edytowane 3 Czerwca 2021 przez scOOtt 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rodis Opublikowano 3 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2021 (edytowane) Nocny z Odry. 71 cm.multik: Abu revo beastKij: dragon big bait jerk 30-90g 198 cm.wobler z dekatlona Edytowane 3 Czerwca 2021 przez rodis 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ehhooo Opublikowano 4 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2021 juz lata nie wrzucałem na j.pl żadnej rybki czas to zmienić Historia tej ryby jest z tych akcji wędkarskich, które się nie zdarzają za często. Po nocce, zestawy zwinięte, jest po 7 a słońce już praży. Mam jeszcze chwilę czasu, do domu jechać się nie chce więc postanowiłem, że porzucam chwilę tak sportowo bez ciśnienia bez nadziei na cokolwiek. Po kilku minutach obławiania krótkiej główki lekkie przytrzymanie i jest kloc. Na mocnym sprzęcie siłowy hol i jest mój. Wszystkim życzę takich niespodzianek. 31 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson Opublikowano 4 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2021 (edytowane) Pierwszy w tym sezonie na koguta https://youtube.com/shorts/1FjP8cmeCek?feature=share Edytowane 4 Czerwca 2021 przez rybson 27 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niedzielski Opublikowano 6 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2021 Ja klamota nie trafiłem, ale dobrze polowiłem. Pióra oczywiście grały pierwsze skrzypce. Wysłane z mojego Mi 9T Pro przy użyciu Tapatalka 26 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niedzielski Opublikowano 6 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2021 Młody łowił skutecznie, trafił największego.Oczywiście piórko, w zasadzie rotował tylko dwoma kogutami. Wysłane z mojego Mi 9T Pro przy użyciu Tapatalka 25 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niedzielski Opublikowano 6 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2021 Kolejny fajny miś. Wysłane z mojego Mi 9T Pro przy użyciu Tapatalka 23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niedzielski Opublikowano 8 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2021 Największy Sławka. Wysłane z mojego Mi 9T Pro przy użyciu Tapatalka 23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartosz311287 Opublikowano 9 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2021 Taki fajny smoczek, uderzył na canibala 8cm.Wysłane z mojego SM-A505FN przy użyciu Tapatalka 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcz Opublikowano 9 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2021 Największy Sławka. Wysłane z mojego Mi 9T Pro przy użyciu TapatalkaNie wiedziałem że David Guetta łowi na dróbszot 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niedzielski Opublikowano 9 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2021 Dawid Guetta łowi tylko na moje pióra.Dziś 3 do ręki rozmiar sportowy 60 cm. Wysłane z mojego Mi 9T Pro przy użyciu Tapatalka 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chojny83 Opublikowano 10 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2021 U mnie nadal nieźle. Za każdym razem kilka sztuk da się przechytrzyć.Jedyna różnica to ta, że teraz próbuję innych metod. Wpadły pierwsze ryby z nocnego verta i na slidery 12tki ???? 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 13 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2021 (edytowane) Sezon rozpoczęty ewidentnie dużo gorszy niż poprzedni ,a efekty poza zasięgiem oczekiwań .Trzeba się pogodzić z tym pogodzić i robić swoje w nadziei na lepsze jutro .Jedyne pocieszenie w tym że większość ryb a praktycznie wszystkie największe zostały złowione na swoje przynęty . Edytowane 13 Czerwca 2021 przez MARIUSZ 69 23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polobmw Opublikowano 13 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2021 Sezon rozpoczęty ewidentnie dużo gorszy niż poprzedni ,a efekty poza zasięoje w nadziei na lepsze jutro .Jedyne pocieszenie w tym że większość ryb a praktycznie wszystkie największe zostały złowione na swoje przynęty :Ładna dziewięćdzisiątka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rower26 Opublikowano 14 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2021 Kilka smoków z ostatniego weekendu. Nadgarstek przećwiczony przed wyjazdem do SE. Sprzętowo: qualia xjbh702m, Stella 4000. Przynęta: głównie jaskółka zman 5 cali. 30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apacz11 Opublikowano 15 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2021 Największy z wczoraj. Z grudnia znaczy się [emoji1787][emoji1787][emoji1787] Wysłane z mojego SM-A505FN przy użyciu Tapatalka 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niedzielski Opublikowano 16 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2021 Najładniejszy z wczoraj , a dość ciepło było.[emoji6][emoji6], Pióra grają pierwsze skrzypce. Wysłane z mojego Mi 9T Pro przy użyciu Tapatalka 31 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi