cortez Opublikowano 21 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2021 Witam wszystkich Napiszę krótko i na temat,18 lutego wystawiłem swoje ogłoszenie w dziale "sprzedam"http://jerkbait.pl/topic/152793-woblerysalmorapalatrociower%C4%99kawicekotwice/jak widać zestaw nr 5 zakupił kolega marcineszbyło to pózno w nocy, nastepnego dnia z samego rana taka sytuacja i jeszcze zaznaczył że nie zdarzyło mu sie podkupywanie ofert a tu znowu ,podobna sytuacja z grudnia z podkupieniem woblerow,gdzie w dziale "kupię" ktoś napisał post że zakupi woblery,ja odpisałem osobie zainteresowanej wiadomość na priv że mam takowe woblery ....i znowu Tomek109 w akcji także Panowie ,szanujmy sie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trotka 7122 Opublikowano 21 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2021 Takie osoby powinny być usuwane z forum automatycznie bo to robi się chore 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trotka 7122 Opublikowano 21 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2021 A takich przebijaczy cen na priv jest znacznie więcej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
russian80 Opublikowano 21 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2021 Przypominam sobie jak sam wystawiałes woblery a później pisałeś mi priv(bo trochę się znaliśmy i na szczęście szybko to się skończyło) że napiszesz pod postem że zabieram ja bo byłem pierwszy do kupienia tych woblerów na priv..ponoć woblery za tanio wystawiłeś i szybko znalazł się chętny..i były nawet dwie podobne sytuacje z tobą w roli głównej. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
russian80 Opublikowano 21 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2021 Pisze o autorze posta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rajfel Opublikowano 21 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2021 (edytowane) Napisze bez ogródek bo takie sytuacje są już w tej chwili na giełdzie nagminne , albo podkupywanie albo zabieranie wszystkiego w pierwszej minucie aby kilka dni puścić ponownie po zabraniu tych najlepszych. Może wprowadzić jakiś bacik w Regulaminie Giełdy na tych " lepszych" czytaj cwaniszych "kolegów". Edytowane 21 Lutego 2021 przez Rajfel 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 21 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2021 (edytowane) Nie będzie bacika. Jerbait nie jest stroną w tej zabawie i nic nie zrobi w tym temacie. Zrozumiałe i logiczne. Nie sądzę, by administracja zechciała się w to mieszać. Edytowane 21 Lutego 2021 przez Dano. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemow Opublikowano 21 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2021 Anulowałeś nr 5 za zgodą kupującego a teraz Cię ten drugi zainteresowany z priva wydymał i stąd całe halo? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peryskop Opublikowano 21 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2021 (edytowane) szkoda nafty... Edytowane 21 Lutego 2021 przez peryskop Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 21 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2021 Administracja nie musi i na pewno nie będzie się mieszać w rozstrzyganie podobnych sporów. Temat wałkowany wielokrotnie. Pewnie wystarczyłoby gdyby ktoś zrobił odpowiedni wątek, w którym użytkownicy opisywaliby takie sytuacje z giełdy koleżeńskiej ku przestrodze innych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 21 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2021 Anulowałeś nr 5 za zgodą kupującego a teraz Cię ten drugi zainteresowany z priva wydymał i stąd całe halo?Hahaha A to by się nawet zgadzało.http://jerkbait.pl/topic/152793-woblerysalmorapalatrociowerękawicekotwice/#entry2876028 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
russian80 Opublikowano 21 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2021 I jestem pewien..tak jak chłopaki wyżej piszą, anulował bo już kombinuję.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
selk Opublikowano 21 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2021 Panowie to samo jest z wedkamijak pewne osoby mają do sprzedania kije czy młynki to inne specjalnie reklamują je w ogłoszeniach a w podobnych wystawionych odfertach na giełdzie robią zamieszanie i dwuznaczne uwagi co do stanu sprzetu .Lub ktos podstawiony rezerwuje sprżet zeby zainteresowani skierowali sie do innego ogłoszenia.oczywiście transakcja nie kończy sie powodzeniem bo rezerwujący po kilku dniach wymawia sie z jakiegoś pwoodu od kupnaale juz jest pozamiatanme (wójek dobra rada szepnie na priw ze jest tu podobny zajebisty kij do kupienia to sa w kółko te same osobywystarczy poobserowac inna sprawa ze mam wrazenie że neiktóre osoby po zrobieniu paru wałków tego typu rejestruja kolejne konto lub zmieniaja nick na forum (nie wiem czy to możliwe) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peryskop Opublikowano 21 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2021 (edytowane) No co się dziwicie o towar trzeba walczyć żeby mieć pózniej co wystawić na OLX to ten użytkownik który np tu kupił wobki P.G 2 tygodnie temu a już jest w jego ofercie na OLX https://www.olx.pl/oferty/uzytkownik/2BQLt/ >wystarczy porównać nr telefonu Edytowane 21 Lutego 2021 przez peryskop 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 21 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2021 No co się dziwicie o towar trzeba walczyć żeby mieć pózniej co wystawić na OLX to ten użytkownik który np tu kupił wobki P.G 2 tygodnie temu a już jest w jego ofercie na OLX https://www.olx.pl/oferty/uzytkownik/2BQLt/ >wystarczy porównać nr telefonuJaki nick? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peryskop Opublikowano 21 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2021 (edytowane) Jaki nick?No przecież piszę e Tomek 109 "bohater tego tematu" Kulturalnie kupuje na giełdzie koleżeńskiej a pózniej na OLX wystawia. Edytowane 21 Lutego 2021 przez peryskop 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinesz Opublikowano 21 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2021 Anulowałeś nr 5 za zgodą kupującego a teraz Cię ten drugi zainteresowany z priva wydymał i stąd całe halo?Jako niedoszły kupujący - do Kolegów, którzy dopatrują się w tym anulowaniu drugiego dna, to z tego co rozumiem całą sytuację, to takiego dna nie ma. Po całym zamieszaniu wobec tych wobków, sprzedający zwrócił się do mnie z propozycją anulowania sprzedaży tej pozycji. Zgodziłem się po zrozumieniu, jak mi się wydaje, całej sytuacji, i tyle. Szukam fajnych i unikalnych wobków na Forum, ale nie za wszelką cenę i nie w takich klimatach. 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi