Friko Opublikowano 20 Października 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2005 Przyjaciel Starej Panny he he, dobre Marcinez, dobre ja też zaproponuję coś po polsku: -ŚLIZGACZ-PŁYWAK-LENIWIEC-POWOLNIACZEK-KRĄŻOWNIK-OBIBOK-MARUDA-ŁAZIK i jeszcze coś po angielsku: -RANGER-PATHFINDER-CRUISER-ROCKET-ARROW-(TOP) RAIDER i może coś po niemiecku: -HETZER-RAUBER Dobra już dobra, obiecuje ze wiecej nie bede !!!! no moze tylko jedno jeszcze -SURF (albo SURFER) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerry hzs Opublikowano 20 Października 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2005 Podoba mi sie nazwa Marcinesza Piper-czytamy pajper , podoba mi sie tez Parowka Buriego , jak rowniez Bambino Frika . Tomku widze ze nie ustajesz w poszukiwaniach . Bardzo ladnie wygladaja te modele . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKOVSKI Opublikowano 20 Października 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2005 hej!moje propozycje to:-cygaro-penetrator-ołówek-paluch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siudak Opublikowano 20 Października 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2005 Nazbierało się już tego trochę mam już nawet faworyta, ale jeszcze poczekam na dalsze porpozycje Dziękuję Jureczku za dobre słowo powoli się rozwijam, mam jeszcze kilka pomysłów kótre powoli zaprezentuję tu na forum. Pozdrawiam serdeczniesiudak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smaczek Opublikowano 21 Października 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2005 Nazwy roślinne:- patison- kabaczekNazwy zwierzęce:- bulterier- rotweillerNazwy:- agresor- szperacz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czez Opublikowano 21 Października 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2005 Ja jestem wprawdzie zwolennikiem polskiego nazewnictwa wyrobów Tomka, ot choćby Jego boleniówek - bezster, ale jednocześnie, aby osiągnąć sukces międzynarodowy nie można wobka nazwać np. łazipiętko Ponieważ paróweczka bardzo mi się podoba, a Tomkowi nie (jak tuszę Siudaks Sausage też mu się nie spodoba)proponuję taki oto konsensus wywiedziony z filmu Miś. Chyba każdy pamięta plan filmowy Ostatniej paróweczki hrabiego Barry Kenta.No to moje propozycje nazw :- Barry Kent- Barry- Kent Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 21 Października 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2005 @Czez WAWRZYNIEC PRUSKI, polski dziedzic ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek_k84 Opublikowano 21 Października 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2005 skrytożerca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salmo_Salar Opublikowano 21 Października 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2005 Dorzucę cóś:- petardka- rocket- gdyńska rakietka- rocket born in Wygonin - gdyński walker- exterminator- topwater rocket- water rocket- Ubot - rocket s 10- pike-catcher I jeszcze hot walker Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siudak Opublikowano 21 Października 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2005 skrytożerca @Marku to nie on ma pożerać, tylko ma być pożerany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek_k84 Opublikowano 21 Października 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2005 no to co?ładnie brzmi. I fajnie się kojarzy z parówkowym skrytożercą Przecież nie skrytopokarm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siudak Opublikowano 21 Października 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2005 no tak klien się popatrzy na moj woblerek poczyta co napisano na opakowaniu i pobiegnie kupić sobie hot doga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salmo_Salar Opublikowano 21 Października 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2005 hej!moje propozycje to:...-penetrator...Rozbroiła mnie ta nazwa . Czy to aby napewno do wędkarskiego? <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siudak Opublikowano 21 Października 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2005 skojarzenia to przekleństwo, a tutaj dużo mamy takich kwiatków. <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rocky Opublikowano 22 Października 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2005 Czasem nie zakładaj kotwiczek do tej penetracji... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKOVSKI Opublikowano 22 Października 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2005 ha ha ha Ale mi chodziło, że mozna nim spenetrować wodę A wy co mieliście na myśli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siudak Opublikowano 23 Października 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2005 W tej chwili jest już ponad 70 propozycji, nieźle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salmo_Salar Opublikowano 25 Października 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2005 Głowa może rozboleć od wyboru właściwej nazwy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salmo_Salar Opublikowano 25 Października 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2005 ha ha ha Ale mi chodziło, że mozna nim spenetrować wodę A wy co mieliście na myśli?Ty już dobrze wiesz co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siudak Opublikowano 2 Listopada 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2005 Miło mi ogłosić ze konkurs na nazwę dla parówki został rozstrzygnięty. Ojcem chrzestnym został @FRIKO jego propozycja TOP STRIKER uzyskała 100% głosów Jury @remek, @rogins_oko dziękuję za pomoc w rozstrzygnięciu konkursu @Friko proszę o kontakt na priv. Dziękuję wszystkim za udział w konkursie, chciałbym się także zapytać czy mogę liczyć na waszą pomoc w kolejnych jego odsłonach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 2 Listopada 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2005 Ojcem chrzestnym został @FRIKO jego propozycja TOP STRIKER uzyskała 100% głosów Jury Bardzo dziekuje Jury, dowód wdzięczności tak jak się umawialiśmy ojej to na priv miało iśc, zapomnialem Bardzo się cieszę oczywiscie pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinesz Opublikowano 2 Listopada 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2005 @ Friko - gratulejszyns!!! Patrząc na tę nazwę - myślę wręcz, że szczególnie agresywne szczupole, które (odpukać) zrobią krzywdę tej Siudakowej przynęcie, będzie można bez obawy nazwać... ŁAMI-STRAJKAMI !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 2 Listopada 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2005 @siudak normalnie mówisz i masz... Jak widać jak się dobry temat zarzuci to nawet ciekawe pomysły się pojawiają... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siudak Opublikowano 2 Listopada 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2005 @marcinesz napisał: Patrząc na tę nazwę - myślę wręcz, że szczególnie agresywne szczupole, które (odpukać) zrobią krzywdę tej Siudakowej przynęcie, będzie można bez obawy nazwać... ŁAMI-STRAJKAMI Hehe to już musiałby być bóbr lub szczupak ale blisko z bobrem spokrewniony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 2 Listopada 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2005 DRAPIEŻNY BÓBR = BARRAKUDA NASZYCH WÓD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi