siudak Opublikowano 2 Listopada 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2005 @siudak normalnie mówisz i masz... Jak widać jak się dobry temat zarzuci to nawet ciekawe pomysły się pojawiają... @mifku liczę więc na Ciebie w następnej odsłonie konkursu myślę, że już w następnym tygodniu. Muszę tylko zorbić zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rognis_oko Opublikowano 2 Listopada 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2005 @Siudak, nie ma sprawy. Oczywiście możesz na mnie liczyć. @Friko, gratuluję pomysłu na nazwę dla parówy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phalacrocorax Opublikowano 2 Listopada 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2005 @Friko, gratuluje udanej nazwy. Ale ja i tak będe na nie mówić paróweczki <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi