Kuba Opublikowano 22 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2007 p.s.Kuba, a jak bedziesz na Wisle lapal bez karty?...kontrola jest pewna...moze przy okazji sprawdzenia czy masz gasnice, nawet sprawdza karte? karte mam i nikt mi jej nie zabral, a do pzw nie musze nalezec. o wedkarzach niezrzeszonych slyszales? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klon Opublikowano 23 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2007 p.s.Kuba, a jak bedziesz na Wisle lapal bez karty?...kontrola jest pewna...moze przy okazji sprawdzenia czy masz gasnice, nawet sprawdza karte? karte mam i nikt mi jej nie zabral, a do pzw nie musze nalezec. o wedkarzach niezrzeszonych slyszales? Ja słyszałem. To najbardziej szczodrzy klienci PZW. Ulubieńcy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Opublikowano 24 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2007 Nie bardzo. Nie mozna za ich skladki kupic np. benzyny do lancii. Poza tym gdyby byli sami niezrzeszeni, to problemu z pzw by nie bylo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi