doktorek Opublikowano 5 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2012 Na szczęście wróciło do normy Uff! A cóż takiego się stało z najlepszym portalem wędkarskim? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Tomy Opublikowano 5 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2012 Dajcie spokój można korby dostać.Super że już działa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pepa73 Opublikowano 5 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2012 Ogarnęła mnie lekka panika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 maek7 Opublikowano 5 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2012 ...Return Of The Jerkbait Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Michał W. Opublikowano 5 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2012 burza się skończyła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 5384 Opublikowano 5 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2012 Czyżby to przez burze? No ale na szczęśćie już jest ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 elpojo Opublikowano 5 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2012 Panie Premierze? Jak żyć?! Bez j.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kocmyrz Opublikowano 5 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2012 chyba nie wszystko . Z niektórych postów wyparowała treść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Krzychol Opublikowano 5 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2012 Dobrze, bardzo dobrze, bo czegoś mi brakowało…Pozdrawiam,Krzysiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 polmar Opublikowano 5 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2012 mi z priwów wszystko zniknęło ale też się cieszę że już działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Jarek Opublikowano 5 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2012 No w końcu jest Co ja bym robił w przerwach w pracy? Wczoraj tak sie zestresowałem, że aż na ryby pojechałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Bootleg Opublikowano 5 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2012 ja prawie uczę się do egzaminu ostatniego w sesji, i zawsze w przerwach zaglądałem na 10-15 minut na j. a tu lipa... dobrze że już trybi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 shorty Opublikowano 5 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2012 Z tego co widzę zniknęły wszystkie posty z wtorku , czyli pewnie była użyta jakaś kopia zapasowa Ważne, że już wszystko działa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mifek Opublikowano 5 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2012 Z tego co widzę zniknęły wszystkie posty z wtorku , czyli pewnie była użyta jakaś kopia zapasowa Ważne, że już wszystko działa. http://www.jerkbait.pl/forum/index.php?t=msg&th=31620&am p;start=0& Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 shorty Opublikowano 5 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2012 Czyli dobrze mi się wydawało Ale co fakt to fakt dziwnie jakoś bez jerkbaita tym bardziej jak się w pracy siedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Friko Opublikowano 5 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2012 Uff, my też się cieszymy że upiekło się na tylko na wiadomościach z jednego dnia które będa usunięte - tak jak napisał remek, jesteśmy wszyscy mądrzejsi o jedną lekcję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Krzysiek_W Opublikowano 5 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2012 To te burze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Mariano Italiano Opublikowano 5 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2012 Dobrze,że J.pl powrócił bo ciezko bez niego było.Teraz już jestem spokojniejszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mifek Opublikowano 5 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2012 tiaaa... faktycznie bylo zle... dostalem kilkanascie informacji od uzytkownikow ze przez brak forum wydajnosc w pracy wzrosla im o dobre 100% Wychodzi na to ze recepta na ew kryzys w polsce oraz wzrost PKB bedzie ... zamkniecie j.pl <_< <_< <_< <_< <_< <_< <_< <_< <_< <_< <_< <_< <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 maek7 Opublikowano 5 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2012 no to dobrze że byłem akurat na urlopie... jeszcze bym premie dostał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 legion Opublikowano 5 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2012 Nie przypuszczałem,że taki uzależniony jestem od JB,co kilka minut próbowałem uruchomić stronę i coraz bardziej się wku.... denerwowalem,poszedłem na browarek,dziś się obudziłem i jest git.No cóż natura. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Jozi Opublikowano 5 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2012 tiaaa... faktycznie bylo zle... dostalem kilkanascie informacji od uzytkownikow ze przez brak forum wydajnosc w pracy wzrosla im o dobre 100% Wychodzi na to ze recepta na ew kryzys w polsce oraz wzrost PKB bedzie ... zamkniecie j.pl <_< <_< <_< <_< <_< <_< <_< <_< <_< <_< <_< <_< <_< Panie Redaktor szaleju sie napil . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 chrzanek Opublikowano 5 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2012 nareszcie jerk już działa kołowrotka nie mogłem posmarować,przecież smarując młynek trzeba koniecznie zaglądać do odpowiedniego wątku,żeby nic nie przegapić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 gorgol Opublikowano 5 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2012 He myślałem ze mi cos komp nie bangla,bo co zapodam j.pl to lipa,dzwonie do brachola,dawaj do mnie formata robimy bo mi forum nie smiga,a ten sie pyta czy mnie czasem nie poyebalo,przez brak strony formata robic....no masakra.....wiad priv dochodziły ale bez treści(puste) i jeden wątek mi wcieło,ale grunt ze wszystko,juz ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kubaS 1 Opublikowano 5 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2012 A ja to byłem blisko wyrzucenia routera przez okno <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 wedkarzyk1 Opublikowano 5 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2012 U mnie skończyło się na przeinstalowaniu przeglądarki internetowej , nie zdawałem sobie sprawy ze jestem tak uzależniony . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
doktorek
Na szczęście wróciło do normy
Uff!
A cóż takiego się stało z najlepszym portalem wędkarskim?
35 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi