Bezel Opublikowano 24 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2021 Cześć!Szukam jakiegoś fajnego miejsca gdzie rozbiję namiot, wypożyczę łódkę i będę mógł sobie pływać ze spinningiem po jeziorze.Kiedyś byłem w Borach Tucholskich w Zamrzenicy. Cisza, spokój, środek lasu.Jakieś propozycje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz1000 Opublikowano 24 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2021 Laponia 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goliatwielki Opublikowano 24 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2021 Do Zamrzenicy nie polecam. Zalew to teraz studnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bezel Opublikowano 24 Maja 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2022 Odświeżam temat bo w tamtym roku wybrałem Dominikanę jednak Kto ze spinem pod namiot? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 24 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2022 Polecam Skandynawię 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xjakub Opublikowano 28 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2022 Odświeżam temat bo w tamtym roku wybrałem Dominikanę jednak Kto ze spinem pod namiot?Ja w tym roku wybieram się pod namiot że spinem i kolegami Wielka Pętla Wielkopolski - 4 dni pływania łowienia i imprezy przy ognisku Wysłane z mojego SM-G781B przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Durzy Opublikowano 28 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2022 A ja poleciłbym spływ Wisłą, z nocowaniem na wyspach.A. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xjakub Opublikowano 28 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2022 A ja poleciłbym spływ Wisłą, z nocowaniem na wyspach.A.Mogłbyś dać wytyczne gdzie zacząć i jak płynąć ? Wakacje są długie więc kto wie... Wysłane z mojego SM-G781B przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matteoo Opublikowano 28 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2022 Tylko skandynawia, a najbardziej polecam Finlandię. Lata temu spędziłem 2 tygodnie nad jeziorem i dosłownie przez cały ten okres widziałem "ludzia" jak jechałem do sklepu. To były mega wyciszające dni i połowione. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Durzy Opublikowano 30 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2022 Mogłbyś dać wytyczne gdzie zacząć i jak płynąć ? Wakacje są długie więc kto wie... Ostatni raz, kiedy brałem udział w takiej ekspedycji, to był rok 1998 Polecam odcinek od Kazimierza Dolnego, do Zalewu Włocławskiego. Ale to wyprawa na kilka-kilkanaście dni.Ja, z uwagi na problemy logistyczne z dostarczeniem i odbiorem łodzi, pływałem z kolegą na trasie Gassy - Warszawa.Z przystani koło mostu siekierkowskiego płynęliśmy w górę rzeki do Gassów a później spływaliśmy przez weekend.Jedna podstawowa uwaga - musi być stabilny stan wody i żadnych opadów.A. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MajKar Opublikowano 30 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2022 Obecnie ten odcinek ma niedogodność w Świerże Górne nowa zapora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woytec Opublikowano 30 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2022 Też mi chodzi po głowie plan spędzenia weekendu na Wiśle z łowieniem i nocowaniem na wyspach ale mam na uwadze odcinek w ok. Wyszogrodu. Może ma ktoś jakieś doświadczenia związane z pływaniem i biwakowaniem w tej okolicy, np. gdzie można bezpiecznie zaparkować i zwodować ponton? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rózgaś Opublikowano 5 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2022 W wyszogrodzie w porcie. Znajdź Wiesia. Zostaw mu 50 zeta i 2 browary a auto będzie stało pod jego oknem. W dół jest najpiekniejsza Wisłą ever 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi