drakmen Opublikowano 22 Kwietnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2024 Fajne lekkie karbonowe podbieraki robi Rapala. Można relatywnie duży rozmiar zapiąć na plecy ze względu na niską wagę...Mógłbyś podlinkować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek_W Opublikowano 22 Kwietnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2024 (edytowane) https://pleciona.pl/pl/p/Podbierak-RAPALA-Karbon-Float-Tube-Net-60x50cm/40710 no i profihttps://pleciona.pl/pl/p/Podbierak-RAPALA-Karbon-Net-Round-XL/51201 Edytowane 22 Kwietnia 2024 przez Darek_W Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 24 Kwietnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2024 (edytowane) Szukam podbieraka który będę nosił ze sobą nad Wisłą. Chciałbym aby miał gumowaną siatkę, mieścił z zapasem ryby +/- 100 cm oraz był w miarę poręczny. Mogę go nosić przypiętego do plecaka lub po prostu w ręce. Bardzo fajnie byłoby gdyby sam kosz był składany. Czy możecie polecić coś takiego w rozsądnym budżecie?Mam taki na pontonie:https://allegro.pl/oferta/podbierak-mikado-gumowa-siatka-skladana-rama-140cm-14849806246Szczupak 108 wszedł do niego bez problemu. Edytowane 24 Kwietnia 2024 przez Artech 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek_W Opublikowano 24 Kwietnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2024 (edytowane) Też mam podobny, ciekawe czy ten lekki bo mój nie bardzo a te karbonowe to dość lekkie są Edytowane 24 Kwietnia 2024 przez Darek_W Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PePe. Opublikowano 20 Maja 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2024 Nie chcę zakładać nowego tematu o podbieraku więc piszę pytanko w istniejącym Czy ktoś spotkał się z podbierakiem z krótką rączką lub rozkładany o rozmiarach kosza 60x50/55 silikonowy i na tyle głęboki żeby tam spokojnie wszedł sandacz lub boleń 80+ coś na wzór tych pstrągowych ?Podbierak pstrągowy MIKADO, głowa podbieraka - 55/45cm - Silikonowa siatka - oczko 15x20mm 22307 - FishingStore.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcipas Opublikowano 20 Maja 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2024 (edytowane) zobacz taki https://allegro.pl/oferta/podbierak-wedkarski-savage-gear-pro-finezze-l-plywajacy-46x56x65cm-15062815861 Edytowane 20 Maja 2024 przez Marcipas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PePe. Opublikowano 20 Maja 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2024 Dzięki ale to jest kupa a nie silikon 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcipas Opublikowano 20 Maja 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2024 a sorry , od razu pomyślałem o gumowanym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gnat Opublikowano 20 Maja 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2024 @PePe zobacz ewentualnie siatkę silikonowa na alliexpress. Ja dokładnie tak zrobiłem, kupiłem ten Mikado co linkowales ale tam siatka niby silikonowa ale sztywna jak cegła. Można nia świnie ubić, beznadziejna jakoś Mikado. Więc wyrzuciłem ta siatkę i kupiłem na alliexpress czarna, miękka jak pupa niemowlaka. Fakt wyszło całość nieco drożej jak gotowy ale mam idealnym jaki chciałem. Może powinieneś iść tą drogą. Kupić jakiś większy Mikado lub inny jaki Ci pasuje rozmiarem i dokupić siatkę u kolegi z Chin i gitara. Bo u nas silikonowe z dużymi oczkami to ze świecą szukać. Każdy gumowane gówno wciska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PePe. Opublikowano 20 Maja 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2024 Myślałem o tym bo mam kilka obręczy z podbieraków ale nie mogłem nigdzie takiego dużego silikonu trafić na obręcz 60x55cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 21 Maja 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2024 (edytowane) Mam podobny problem Możecie podrzucić aukcje do matni i silikonu? Edytowane 21 Maja 2024 przez guciolucky 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gnat Opublikowano 21 Maja 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2024 Zmierz całą obręcz miarka po długości. https://pl.aliexpress.com/item/1005005964710552.html Model 5060 ma 154cm po długości. To dość sporo i jest dość głęboki. Powinien pasować. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PePe. Opublikowano 21 Maja 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2024 Cała obręcz ma 168cm ale zamówię największe na 154cm i coś pokombinuje, dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gnat Opublikowano 21 Maja 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2024 Powinno styknac, to jest liczone bez naciągania. Też miałem problem jaki wziąć, jednak bez problemu weszło. Sam silikon mega miękki, nasi Polscy producenci powinni się uczyć. Wstyd dla Mikado, co za silikon mi wcisnęli, sztywne, nie porusza się nawet przy siłowym naciąganiu. Drut do żelbetonu jest bardziej delikatny jak ta siata. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gringo Opublikowano 16 Sierpnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2024 Panowie guma mocująca podbierak do ringa jest na wykończeniu jest możliwość gdzieś dokupienia czegoś podobnego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gringo Opublikowano 23 Sierpnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2024 Jednak nie będę się bawił w naprawy Potrzebuj czegoś na sezon jesienny https://salar.pl/produkt-5307-k-109Czy ktoś moze używa ww podbieraka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcipas Opublikowano 20 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia (edytowane) Poszukiwany długi, teleskopowy podbierak. Coś około 3m.Westin W6, rapala karbon, Robinson smart..... Ktoś używa, może coś polecić? Za i przeciw... Z klipsem do paska. Edytowane 20 Stycznia przez Marcipas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gringo Opublikowano 20 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia Posiadam od dwóch lat RAPALA Karbon Jetty Net 50x40cm Teleskopowa rękojeść: 45cm to 3m. Do tego mam dorobuone dwie tulejki z pianki, któremu mogę sobie regulować długość szytcy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi