Kuba Standera Opublikowano 30 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2013 Tu jest bardzo cienka granica w "użytkowości" tych linek i sadzę, ze w większości rozbija się już wyłącznie o osobiste preferencje, same linki sa dobrze zaprojektowane, dobrze wykonane, nic im nie dolega Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bassy Opublikowano 30 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2013 te rio w ogole jakies cięzkawe są np rio pike #7 nie jest za lekka patrzyłem na tabełkę na stronce producenta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peresada Opublikowano 30 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2013 TakTakTak Kuba!Tak jak pisałem Rio outbond to doskonały sznur.Moja odpowiedz dotyczyła raczej Twojego 3xtakZ Twoim ostatnim postem w pełni się zgadzam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peresada Opublikowano 30 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2013 bo rio pike to linka przenaczona do łowienia szczupaków, a wg. producenta ( z którym się zgadzam) cieżka którtka głowica to nie jedyne kryterium :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 30 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2013 Kuba!Tak jak pisałem Rio outbond to doskonały sznur.Moja odpowiedz dotyczyła raczej Twojego 3xtakZ Twoim ostatnim postem w pełni się zgadzam.Spoko spoko, ciupaska nie wyjęta spod łóżka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bassy Opublikowano 30 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2013 z tego co widziałem głowica w rio pike jest dłuzsza o 2 m kurde jedno co mogę powiedziec to z checią podpiąłbym te 3linki i pomachał sobie na probę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba7 Opublikowano 21 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2022 Jaka jestem różnica w linkach RIO - modele Intouch vs Premier? Nowsza / starsza wersja?Na pudełku wersji Intouch jest oznaczenie freshwater & saltwater, na premier nie pisze nic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
albercik2 Opublikowano 22 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2022 Tu masz opis linek Riohttps://www.tridentflyfishing.com/blog/rio-fly-line-reviews-and-recommendations/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nord91 Opublikowano 29 Czerwca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca (edytowane) Odgrzeje temat. Mam ta linkę w wersji z intermedialnej przezroczysta końcówka i schodzi mi na 3-4m w stojącej wodzie, czy tak powinno być? https://salar.pl/produkt-896-k-57 Dla porównania mam Guideline Predator z głowicą intermedialna i tam linka idzie na ok 1-1,5m i to bardziej mi odpowiada. Edytowane 29 Czerwca przez #Nord Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukomat Opublikowano 30 Czerwca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca Powiedziałbym że sporo jak na inter. Jeśli kupiłeś w Salarze to napisz do nich i napewno coś pomogą. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nord91 Opublikowano 30 Czerwca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca Tak w Salarze, na zwrot i tak już za późno bo używam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
albercik2 Opublikowano 30 Czerwca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca Odgrzeje temat. Mam ta linkę w wersji z intermedialnej przezroczysta końcówka i schodzi mi na 3-4m w stojącej wodzie, czy tak powinno być? https://salar.pl/produkt-896-k-57 Dla porównania mam Guideline Predator z głowicą intermedialna i tam linka idzie na ok 1-1,5m i to bardziej mi odpowiada.Niestety ta linka tak ma , używam jej w solance i też idzie pod wodę jak sink tip Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi