koyot Opublikowano 26 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2021 (edytowane) Czy ktoś spotkał Ciężarki do przynęt ala QUICK LOCK łezka ołowiana z taka agrafką zakładaną bez rozpinania ? Edytowane 26 Lutego 2021 przez koyot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koyot Opublikowano 26 Lutego 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2021 (edytowane) A i jeszcze jeden poszukiwany temat: potrójny krętlik do zbrojenia DUŻYCH gum . To co kupiłem to maleństwa . Edytowane 26 Lutego 2021 przez koyot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 28 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2021 Takie robię. Zasada działania ta sama. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karkoszek Opublikowano 28 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2021 https://lures.pl/pl/p/Darts-Clip-Weights/310może jeszcze kiedyś będą...Firma Darts robi też krętliki po 5 i 6 sztuk. Chciałem kiedyś nawiązać z nimi współpracę i ciągnąć ich towar do Polski, może jeszcze wrócę do tematu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JarekCh Opublikowano 28 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2021 Niestety nie maja na stanie.Na stronie kanalgratis tez stany zerowe. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzymusS Opublikowano 28 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2021 Sa takie dostępne w pl Sent from my SM-G965F using Tapatalk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meps Opublikowano 28 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2021 (edytowane) Ja robię sam bo też wcześniej nie mogłem nigdzie dostać i wychodzi najtaniej i najszybciej. Kupuję w różnych gramaturach najtańsze ciężarki łezki albo kulki np Jaxona. Drut z nierdzewki albo gotowe snap not knot jak na zdjęciu, do tego wiertełko i w pół godziny można narobić tego na cały sezon. Po lewej na gotowym drucie, po prawej własnej roboty proste zapięcie. Wcześniej robiłem takie zapięcie jak w tych sklepowych na zatrzask itd, dużo roboty a później przy późno jesiennym łowieniu przy zgrabiałych dłoniach problem z odpinaniem i zmianą. Tutaj wystarczy tylko jeden ruch i wpięte, a nie zdarzyło mi się żeby któryś się odpią w czasie rzutu lub coś się urwało, a robię też 30gr i cięższe do trolingu. Edytowane 28 Lutego 2021 przez mepps 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koyot Opublikowano 28 Lutego 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2021 Dzięki chłopaki za pomoc, atakuje Cyprysa i Kamatsu. PS. w SWE widziałem małe granaciki - fajny temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JarekCh Opublikowano 28 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2021 Dragon ma tez podobne systemy Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koyot Opublikowano 28 Lutego 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2021 https://www.alibaba.com/product-detail/Wholesale-low-price-tungsten-fishing-Fastach_60657339446.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JarekCh Opublikowano 28 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2021 Koyot na ali tego gdzies nie widziales?Alibaba ma jednak w miare duze minima Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GregorS Opublikowano 28 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2021 (edytowane) Na razie zrobiłem duże [emoji6] , na swój użytek. Jak będę miał górkę to mogę wystawić na giełdzie. Wysłane z mojego Redmi 4X przy użyciu Tapatalka Edytowane 28 Lutego 2021 przez GregorS 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koyot Opublikowano 28 Lutego 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2021 Odlej klasyki 5/7/10/15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 28 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2021 Krętliki. https://pl.aliexpress.com/item/32978104281.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.27425c0f8DWj5z https://pl.aliexpress.com/item/4000115020174.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.27425c0f8DWj5z 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vako Opublikowano 28 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2021 takie widziałem na aledrogo: 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi