Skryty Opublikowano 26 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2021 Witam, koledzy kupiłem ostatnio kijek (savage gear), wczoraj zauważyłem wgniecenie przelotki szczytowej. Powiedzcie mi czy jest to powód do reklamacji, czy będzie się z nią działo coś złego, poza tym wgnieceniem nie widać żadnych rys czy innych niepożądanych cech. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skryty Opublikowano 26 Lutego 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2021 Może temat bardziej pasuje do działu rodbuilding...!? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 26 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2021 Jeśli jest na gwarancji to po prostu reklamuj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Delbanka Opublikowano 26 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2021 Po to jest gwarancja żeby z niej korzystać Ja tam wielkiego wgniecenia nie widzę, a jeśli wkład nie jest uszkodzony równie dobrze możesz używać wędziska. Jeśli stanie się coś niepokojącego po gwarancji, niewielkim nakładem jesteś w stanie sam ją wymienić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skryty Opublikowano 26 Lutego 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2021 Kupiłem na allegro miesiąc temu, pisze gwarancja 2 lata, zastanawiam się czy wada jest na tyle duża żeby uznali reklamacje i czy jest to warte "szarpania sie" że sprzedawcą i bawienia się w wysyłki-przesyłki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skryty Opublikowano 26 Lutego 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2021 A tak myślę że gdyby kij pod przelotką pękł, "rysa" była by dalej widoczna wzdłuż kija !?. Dawno wędki nie zlamalem,nie pamiętam jaki ma ono przebieg;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RBTS Opublikowano 26 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2021 Jeśli ułożenie linii uchwytu i przelotek względem kręgosłupa blanku jest prawidłowe a wędka nie ma innych wad, to nie warto reklamować, bo można otrzymać gorszą. To wgniecenie powstało prawdopodobnie przed wklejeniem przelotki, zresztą szczytówka pewnie tam nawet nie sięga. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarny1 Opublikowano 26 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2021 (edytowane) jak kupiłeś przez neta to możesz zrobić 14 dniowy zwrot - bez podawania powodu... jak w sklepie stacjonarnym to "widziały gały co brały" - gwarancja raczej nigdy nie obejmuje uszkodzeń mechanicznych... a serio - jak przeszkadza to skorzystaj z okazji i wymień na sic-a... sam to zrobisz w kilka minut:) jak nie to nie ruszaj i też będzie ok... uszkodzenie nie ma wpływu na nic poza wyglądem:) ps. nie doczytałem, że z allegro:) Edytowane 26 Lutego 2021 przez czarny1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skryty Opublikowano 27 Lutego 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2021 Dzięki koledzy za odp, no chyba dam sobie spokój też mi się wydaje, że nie powinno to mieć znaczenia (szczytową rzeczywiście może i tak tam nie sięgać). Rzeczywiście z tą reklamacja może być więcej "zachodu" jak to wszystko warte, a gdyby coś, najwyżej sam ją wymienię . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi