Wojtek B. Opublikowano 26 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2021 Czy ktoś z Was wie gdzie podział się nasz kolega @makamba? Prowadził ciekawe wątki przynętowe itp. Od dłuuuugiegooooo czasu cisza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 26 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2021 (edytowane) Pewnie tam gdzie @Pitt. Skończyli się pojawiać na forum. Edytowane 26 Lutego 2021 przez coma 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek B. Opublikowano 26 Lutego 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2021 Pewnie tam gdzie @Pit. Skończyli się pojawiać na forum. Jeśli tak, to szkoda, ale całe szczęście... jerkbait.pl nie jest całym światem, ale w ostatnim czasie zauważyłem, że nie pojawiają się użytkownicy, którzy zwykle często bywali. Nie podaję nicków, żeby nie wywołać wilka z lasu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 26 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2021 Makamba był ostatnio na forum w 2017... także sporo czasu minęło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemow Opublikowano 26 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2021 Może tyra całe dnie żeby spłacić uszkodzone młynki po swoim słynnym teście :-) 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiesiek2602 Opublikowano 27 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2021 Razem z nim powinno odbyć taki dłuuugi urlop od j.pl wielu innych, dla których właśnie to forum jest całym światem patrząc na dzienną frekwencję postów, udzielając się w tematach mało interesujących. A przy tym myślą, że są fajni i wszyscy ich lubią???????????? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Drac Opublikowano 27 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2021 Ja mam kilka wątków do których zaglądam 'na bieżąco' Ale ostatnio wszędzie kłódki wiszą. Do czasu blokady moich ulubionych tematów zostaję! Przy okazji - ubolewam że nie można tu podjąć każdego tematu, choćby koronki. Są tu osoby z wielu krain na tym świecie, z różnych branż. To forum może być ponad ogólnodostępnymi mediami a jednocześnie najbardziej rzetelnymi, nie opłacanymi przez nikogo. Mamy względem siebie jakieś zaufanie, nie czerpiemy korzyści z puszczania fałszywych info. Szkoda. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek_2348 Opublikowano 27 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2021 Ja mam kilka wątków do których zaglądam 'na bieżąco' Ale ostatnio wszędzie kłódki wiszą.Do czasu blokady moich ulubionych tematów zostaję! Przy okazji - ubolewam że nie można tu podjąć każdego tematu, choćby koronki.Są tu osoby z wielu krain na tym świecie, z różnych branż. To forum może być ponad ogólnodostępnymi mediami a jednocześnie najbardziej rzetelnymi, nie opłacanymi przez nikogo. Mamy względem siebie jakieś zaufanie, nie czerpiemy korzyści z puszczania fałszywych info.Szkoda.To prawdopodobnie będziesz tym kto zgasi światło..... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kwinto Opublikowano 27 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2021 Pewnie tam gdzie @Pitt. Skończyli się pojawiać na forum.. Jak tam gdzie Pitt, no to jest na “CZ”. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 27 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2021 „CZ”? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thibar Opublikowano 27 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2021 Makambę pamiętałem z fajnego konkursu na kołowrotek ???? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 27 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2021 Makambę pamiętałem z fajnego konkursu na kołowrotek I jeszcze ten słynny test Makamby. Stare dzieje. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 27 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2021 ... i pięknej kolekcji najdziwniejszych przynęt 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwek1981 Opublikowano 27 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2021 Specjalista od gum???? Zawsze wstawiał jakieś nowinki. Test kołowrotka też pamiętam ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 27 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2021 Nawet wygrałem kołowrotek w jego konkursie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiesiek2602 Opublikowano 28 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2021 Nawet wygrałem kołowrotek w jego konkursie Ok, ale taki który był już po jego teście????? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 28 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2021 Ok, ale taki który był już po jego teście?Na szczęście nie US Reel Supercaster 230sx. Nawet raz go nie użyłem Teraz jest u teścia podpięty do jakiejś spławikówki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi