Skocz do zawartości

Czy ktoś wie gdzie podział się @makamba?

Wojtek B.

Rekomendowane odpowiedzi

Pewnie tam gdzie @Pit. Skończyli się pojawiać na forum.

Jeśli tak, to szkoda, ale całe szczęście...

jerkbait.pl nie jest całym światem, ale w ostatnim czasie zauważyłem, że nie pojawiają się użytkownicy, którzy zwykle często bywali. Nie podaję nicków, żeby nie wywołać wilka z lasu :wacko:

• Like 1

Razem z nim powinno odbyć taki dłuuugi urlop od j.pl wielu innych, dla których właśnie to forum jest całym światem patrząc na dzienną frekwencję postów, udzielając się w tematach mało interesujących. A przy tym myślą, że są fajni i wszyscy ich lubią????????????

• Like 3

Ja mam kilka wątków do których zaglądam 'na bieżąco' :)

Ale ostatnio wszędzie kłódki wiszą.

Do czasu blokady moich ulubionych tematów zostaję!

Przy okazji - ubolewam że nie można tu podjąć każdego tematu, choćby koronki.

Są tu osoby z wielu krain na tym świecie, z różnych branż. To forum może być ponad ogólnodostępnymi mediami a jednocześnie najbardziej rzetelnymi, nie opłacanymi przez nikogo. Mamy względem siebie jakieś zaufanie, nie czerpiemy korzyści z puszczania fałszywych info.

Szkoda.

• Like 2

Ja mam kilka wątków do których zaglądam 'na bieżąco' :)

Ale ostatnio wszędzie kłódki wiszą.

Do czasu blokady moich ulubionych tematów zostaję!

Przy okazji - ubolewam że nie można tu podjąć każdego tematu, choćby koronki.

Są tu osoby z wielu krain na tym świecie, z różnych branż. To forum może być ponad ogólnodostępnymi mediami a jednocześnie najbardziej rzetelnymi, nie opłacanymi przez nikogo. Mamy względem siebie jakieś zaufanie, nie czerpiemy korzyści z puszczania fałszywych info.

Szkoda.

To prawdopodobnie będziesz tym kto zgasi światło.....

• Like 1