Piotr Gołąb Opublikowano 5 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2021 Rzadko ostatnio bywam nad wodą, tym bardziej w poszukiwaniu szczupaków. Ryba ze zdjęcia nie powala wielkością, za to dała sporo emocji po konkretnym strzale na siedmiometrowym spadzie. Radocha tym większa, że na własnej roboty sierściucha a'la Miura's mouse. Sezon na kaczki dopiero się zaczyna i pewnie trochę czasu im poświęcę ????. 21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek Płochocki Opublikowano 6 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2021 Ostatnio podczas muchowania z belly boat trafił się taki rozbójnik. Zjadł całkiem sporą 23cm muchę .Bardzo waleczny jak na swoje 86cm.Na pewno zapamiętam tę rybę . 31 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedin Opublikowano 6 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2021 Dzisiaj krótki popołudniowy wypad i taki stykacz za to już ładnie podpasiony , w końcu coś na casta ... Wysłane z mojego moto g(8) power przy użyciu Tapatalka 21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz79 Opublikowano 8 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2021 Rybka z poprzedniego weekendu, nowa życiówka 107, z łapy na wodzie PZW, branie na herringa 19. 24 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hm62 Opublikowano 9 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2021 Dzisiejszy poranek przywitał nas zabielonymi trawnikami i dachami,to już czas aby mamusie wyszły na polowanie :-)Jedna się dała nabrać na Rapale XRap Peto,atomowe branie, zaparkowała w kępie ziela,gdy ją chwyciłem i włożyłem do łodzi,przynęta wypadła :-)Standardowo, poduszka a na niej ona 96 cm, PIĘKNA,SILNA ,WALECZNA Pani :-) 24 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TAURUS1989 Opublikowano 10 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2021 Wczorajsza ryba 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 10 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2021 Nie lubię szczupaków, odrzańskich szczególnie. Często kasują niededykowane im przynęty ????... 25 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astral Opublikowano 17 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2021 Nowa życiówka, równy metr na ostatnim miejscu w ostatnim rzucie. Marzenie się spełniło ???? 36 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hm62 Opublikowano 20 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2021 (edytowane) Kolejna 90 w łodzi i znowu rapala xrap peto, uderzenie w pierwszym rzucie na miejscówce , gdzie wcześniej była wyciągnięta jej koleżanka zdecydowanie trzeba przypilnować miejsca, może są tam wieksze Edytowane 20 Października 2021 przez hm62 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk122 Opublikowano 20 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2021 W jakim rozmiarze i jak głęboko łowisz tym peto ??. zastanawiam się nad nim i chciał bym łowić nim na 1.5-3m ale nie wiem czy da rade Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arkad Opublikowano 20 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2021 W jakim rozmiarze i jak głęboko łowisz tym peto ??. zastanawiam się nad nim i chciał bym łowić nim na 1.5-3m ale nie wiem czy da radeja mam peto 14cm i łowię max do 1,5 metra, raczej na 3 metrach nie da rady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk122 Opublikowano 20 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2021 Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hm62 Opublikowano 20 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2021 Wystarczy z przodu założyć odpowiednią oliwkę ołowianą i problem znika,@cyprys19 takie robi , sprawdzają się znakomicie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk122 Opublikowano 20 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2021 A czeburaszka zda egzamin ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hm62 Opublikowano 20 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2021 (edytowane) Tego nie wiem,te oliwki w różnych gramaturach , bardzo łatwo można wymienić i dopasować do wodyPróbuj ,przynęta świetna , fajnie pracuje i ma wzięcie ???? Edytowane 20 Października 2021 przez hm62 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk122 Opublikowano 20 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2021 Ok dzięki za odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
huligan77 Opublikowano 20 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2021 Tego nie wiem,te oliwki w różnych gramaturach , bardzo łatwo można wymienić i dopasować do wodyPróbuj ,przynęta świetna , fajnie pracuje i ma wzięcie ????A 20cm również używałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hm62 Opublikowano 20 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2021 (edytowane) Tylko 20 ,14 jakoś takie małe :-)i żeby nie było, 50 cm szczupaki także w to walą Edytowane 20 Października 2021 przez hm62 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedin Opublikowano 20 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2021 No masz rację stosując 14 cm myślałem że to giganty ale teraz jakoś zmalały do zwykłych rozmiarów też kilka 50 normalnie zażeraly całe te gumy , tak od 18 cm to już wygląda za guma na szczupaka Wysłane z mojego moto g(8) power przy użyciu Tapatalka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
welfron1 Opublikowano 20 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2021 A jak z trwałością tej przynęty po ataku szczupaka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedin Opublikowano 20 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2021 A jak z trwałością tej przynęty po ataku szczupaka?Witam jak tam szczupaki Jesli chodzi o mój wpis to miałem na myśli ogólnie gumy nie model używany przez hm62, Wysłane z mojego moto g(8) power przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hm62 Opublikowano 20 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2021 A jak z trwałością tej przynęty po ataku szczupaka?Jest to hybryda, czyli twardy korpus i ogon z gumy (w komplecie zapas), zauważyłem, że ryby walą w korpus (plastikowy ), ślady na ogonie znikome 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
welfron1 Opublikowano 20 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2021 Jest to hybryda, czyli twardy korpus i ogon z gumy (w komplecie zapas), zauważyłem, że ryby walą w korpus (plastikowy ), ślady na ogonie znikomeDzięki ,ciekawa przynęta trzeba będzie ją wypróbować ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astral Opublikowano 24 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2021 Warto było wypłynąć chociaż na trochę. Warunki ciężkie ale ryby współpracowały ???? 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Dorado Opublikowano 24 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2021 Trochę przyciąłem wg mnie dużo lepiej się prezentujesz 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi