Skocz do zawartości

Zna ktoś ten kij?

HM80

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. Puściłem wici, że potrzebuję kij względnie uniwersalny, taki na nieco cięższe gumy, ale i slidera 10S, i ktoś zaproponował mi mailowo wędkę IMP 686 IM8 Graphite 205cm,10-LB, 15 -gr., akcja fast. gugluję i nic nie mogę znaleźć, nie wiem co to za sprzęt, zna go ktoś? Lamiglas ma jakieś IMP, ale nie znalazłem 686, nie wiem też czy ta moc i ciężar wyrzutowy to jest podana od, czy do :D

Wędka jest nowa, ma kosztować 950zł, dopytam jeszcze o wszystko jak złapię kontakt (czekam na maila), ale chcę znać zdanie innych. Z góry thx

Rozumiem, że nikt nie miał w rękach, ale może chociaż jakiś link ktoś podrzuci - co to za firma, jakiś opis....:(

czlowieku wyluzuj troche... forum ma troche uzytkownikow ale zapewniam Cię, że wszyscy wszystkiego nie czytaja... daj ludziom dzien lub dwa... moze ktoś coś powie...

ok @Mifek, rozumiem, ale jeśli Tobie ten kij nic nie mówi, a przecież trochę czasu się tym zajmujesz, to już świadczy, że jest to jakiś wynalazek. żebym choć wiedział jaka to firma, to bym wlazł na ich stronę i coś znalazł może :D

jak dla mnie to tu widac tylko symbol blanku najwyzej i niewiele wiecej... poki co niewiele mozna powiedziec...

Jeśli dane 205cm,10-LB, 15 -gr. są prawdziwe to o sliderku 10 zapomnij nawet pływający waży 36g przez co przeciążył byś kij dwukrotnie a nawet więcej 10lb według mnie to nie jest dużo jeśli chodzi o łowienie szczupaków (nie chcę tymi słowami wzbudzać kłótni po prostu taka jest moja opinia) Najlepiej jeśli byś napisał do jakiejś pracowni oni poradzą a za cenę 950zł zrobisz kijek swoich marzeń którym będzie ci się łowiło prawdopodobnie lepiej niż większością seryjnych produkcji

Dzięki Klonek, jestem zielony, ale nie aż tak, bez przesady :D

Już wiem tyle ile mi potrzeba - biorę kij, jest dla mnie idealny. to moc 10-25 lb i wyrzut 15 - 50 na japońskim blanku - kij jest z dobrej pracowni. Człowiek myślał, że interesuje mnie od ilu, a że da radę sliderowi 46gram, o którego pytałem wydało mu się oczywiste, więc o tym nie pisał :D

PS

Tutaj zadaję jeszcze szereg pytań dotyczących tej wędki, bo jednak tak całkiem to wszystkiego nie wiem - i proszę o rady, porady , sugestie fachowców:

http://www.jerkbait.pl/forum/index.php?t=msg&goto=357747 msg_357747