Słowik Opublikowano 5 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2012 Szukamy chętnych na koleżeński wyjazd do Nepalu na połów ogromnych brzan himalajskich - mahseer. Metody: głównie spinning, także mucha. Wylot planujemy w pierwszych dniach listopada. Marszruta wyglądać będzie następująco: Dzien 1) Wylot Dzien 2) Przylot do Kathmandu i nocleg w hotelu Dzien 3) Przelot krajowy w poblize rzeki, transport do punktu startowego splywu; noc w namiotowym obozie Dzien 4-12) 9 dni spływu rzeką i łowienia; noclegi w obozie namiotowym Dzien 13) Transport na lotnisko i przelot do Kathmandu, nocleg w hotelu Dzien 14) Caly dzien w Kathmandu, zakupy, opcjonalne zwiedzanie, pozegnalna kolacja i nocleg w hotelu Dzien 15) Wylot do kraju Dzien 16) Planowane ladowanie Będzie to kopia niezwykle udanego wyjazdu z zeszłego roku, z którego fotorelację można obejrzeć w poniższym linku: www.bayangol.pl/wyprawy.php?id=49&t=...oci_kanion______c z.1 Zainteresowanych proszę o kontakt także mailowy: rafalslowikowski@yahoo.com bądź na komórkę: 501 762 321 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Słowik Opublikowano 5 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2012 Wciąż szukamy chętnych. W przypadku zainteresowania śmiało piszcie bez zwlekania:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Tomas Opublikowano 6 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2012 Obejrzałem tą fotorelację i jestem zachwycony wszystkim.Krajobrazy,rzeka ryby,coś pięknego.Szkoda,że ja nie mogę sobie pozwolic na taki wyjazd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Słowik
Szukamy chętnych na koleżeński wyjazd do Nepalu na połów ogromnych brzan himalajskich - mahseer. Metody: głównie spinning, także mucha.
Wylot planujemy w pierwszych dniach listopada.
Marszruta wyglądać będzie następująco:
Dzien 1) Wylot
Dzien 2) Przylot do Kathmandu i nocleg w hotelu
Dzien 3) Przelot krajowy w poblize rzeki, transport do punktu startowego splywu; noc w namiotowym obozie
Dzien 4-12) 9 dni spływu rzeką i łowienia; noclegi w obozie namiotowym
Dzien 13) Transport na lotnisko i przelot do Kathmandu, nocleg w hotelu
Dzien 14) Caly dzien w Kathmandu, zakupy, opcjonalne zwiedzanie, pozegnalna kolacja i nocleg w hotelu
Dzien 15) Wylot do kraju
Dzien 16) Planowane ladowanie
Będzie to kopia niezwykle udanego wyjazdu z zeszłego roku, z którego fotorelację można obejrzeć w poniższym linku:
www.bayangol.pl/wyprawy.php?id=49&t=...oci_kanion______c z.1
Zainteresowanych proszę o kontakt także mailowy:
rafalslowikowski@yahoo.com
bądź na komórkę: 501 762 321
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi