koyot Opublikowano 28 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2021 (edytowane) Dziś usunięto moje 2 ogłoszenia: <...> fotki, cena, opis Edytowane 28 Lutego 2021 przez Jano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 SlawekNikt Opublikowano 28 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2021 Jeśli dałeś prawdziwe fotki, cenę i opis to ogłoszenie musi wisieć na olx czy alledrogo i dlatego zostało usunięte. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 koyot Opublikowano 28 Lutego 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2021 (edytowane) Nie było linków ani adresów zdjęć z OLX ani nic, nie rozumiem tego. Edytowane 28 Lutego 2021 przez koyot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Sinopapużasty Opublikowano 28 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2021 Przeczytaj dokładnie regulamin to może znajdziesz odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Jano Opublikowano 28 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2021 http://jerkbait.pl/topic/62922-regulamin-gie%C5%82dy-jerkbaitpl/ p.6Dostałeś tą informację na priv razem z informacją systemową od moderatora W czym jeszcze mogę pomóc? PS. A twoje ogłoszenia cały czas wiszą na OLX... jak wolisz tam, wolna wola, musisz jednak dostosować się do reguł tego forum 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 golenia Opublikowano 5 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2021 Nie chcę zakłądać drugiego tematu - proszę mi wyjaśnić, czemu zostało usunięte moje ogłoszenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Jano Opublikowano 5 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2021 Nie chcę zakłądać drugiego tematu - proszę mi wyjaśnić, czemu zostało usunięte moje ogłoszenie? 5. Treść ogłoszenia musi zawierać:(i) tytuł wskazujący na treść ogłoszenia(ii) opis przedmiotu ogłoszenia uwzględniający istotne cechy towaru(iii) ogłoszenie sprzedaży musi zawierać cenę sprzedaży oraz ilość / liczbę sztuk oferowanego towaru(iv) ogłoszenie sprzedaży lub zamiany musi zawierać aktualne zdjęcie przedmiotu, a także informację o stanie fizycznym / technicznym / wadach widocznych i ukrytych(v) jeżeli ogłoszenie zamieszczone jest również w innych mediach – informację o tym fakcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 golenia Opublikowano 5 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2021 To miałem wstawić zdjęcie kartonu? Czy specjalnie otworzyć, żeby móc tu sprzedać? To,że silnik jest w kartonie, nieotwarty to dość istotna informacja dla kupującego. Szkoda, ponieważ jest teraz problem z kupnem takiego silnika w Polsce, cena była bardzo atrakcyjna - no ale regulamin... Wystawię go gdzie indziej 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 cyprys19 Opublikowano 5 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2021 Przemku denerwujesz się zupełnie niepotrzebnie ...regulamin jest regulaminem i czy to jest mormyszka ,czy silnik nie ma znaczenia,real foto musi być.Przecież nie jesteś "świeżakiem" i nie raz widziałeś ,że takie ogłoszenia lecą do kosza.Pozdrawiam 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Friko Opublikowano 5 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2021 To jakiś problem otworzyć karton i sfotografować zawartość ? Jako kupujący wolałbym taką opcję niż widok tekturowego pudła wymóg "real foto" akurat wydaje mi się dosyć uzasadniony i często spotykany jest na różnych forach.... to nie allegro ani aliexpress żeby handlować zdjeciami z internetu 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Artek Opublikowano 5 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2021 To miałem wstawić zdjęcie kartonu? Czy specjalnie otworzyć, żeby móc tu sprzedać? To,że silnik jest w kartonie, nieotwarty to dość istotna informacja dla kupującego. Szkoda, ponieważ jest teraz problem z kupnem takiego silnika w Polsce, cena była bardzo atrakcyjna - no ale regulamin... Wystawię go gdzie indziejMogłeś napisać w ogłoszeniu, że sprzedajesz karton i dać jego foto, a silnik dorzucasz gratis. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 golenia Opublikowano 5 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2021 No w przypadku silnika to może dla kogoś być problem. Jak piszę, że oryginalnie zapakowany i nie ruszane opakowanie to jest to ważna informacja, pewnośc że na 100% nikt nie dotykał . Gdybym ja szukał nowego silnika, to taka informacja bardziej by mnie przekonała do kupna. Po co zdjęcie otwartego pudła, żeby pokazać że jest w środku? Poważnie?Wymóg może i stosowny, ale czasem można zrobić wyjątek. Nie ważne, jest wystawiony gdzieś indziej. Chetny znajdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 milupa Opublikowano 5 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2021 No w przypadku silnika to może dla kogoś być problem. Jak piszę, że oryginalnie zapakowany i nie ruszane opakowanie to jest to ważna informacja, pewnośc że na 100% nikt nie dotykał . Gdybym ja szukał nowego silnika, to taka informacja bardziej by mnie przekonała do kupna. Po co zdjęcie otwartego pudła, żeby pokazać że jest w środku? Poważnie?Wymóg może i stosowny, ale czasem można zrobić wyjątek. Nie ważne, jest wystawiony gdzieś indziej. Chetny znajdzieDlaczego wyjątek dla silnika, a nie na przykład dla kija albo kolowrotka. Ty nawet zdjęcia kartonu nie wstawiłeś, tylko zdjęcie z netu, gwarantuję że gdybyś wstawił zdjęcia z zapakowanym silnikiem nikt by nie usunął ogłoszenia. Jak już było powiedziane, real foto ma potwierdzić choćby posiadanie produktu, czyli stanu faktycznego. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 BOB1 Opublikowano 5 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2021 Nie wyobrażam sobie nie otwarcia opakowania przed sprzedażą, choć by po to aby wiedzieć czy sprzedaję opakowanie z towarem czy po prostu odpowiednio ciężkie opakowanie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 golenia Opublikowano 5 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2021 Bob,kupujesz, np.plecionki w kartonowych opakowaniach... Zdjęcie wszystkiego można znaleźć w necie i wstawić jako swoje. Jak to sprawdzisz?? Tamatu nie ma. Rozumiem regulamin 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 miramar69 Opublikowano 10 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2021 Można wiedzieć, co stało się z "super ogłoszeniem " wyprzedaży sprzętu jdm... wartym cirka... 70 koła ... mam rozumieć, że to wałek czy brakło akredytacji modów... na którą powoływał się sprzedający??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Chat Opublikowano 10 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2021 (edytowane) To były sprawy spadkowe zdaje się. Edytowane 10 Maja 2021 przez Chat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 miramar69 Opublikowano 10 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2021 No dobra to dlaczego nie zdjęto tego wcześniej zanim ludzie porobili zakupy ... a teraz nie wiadomo o co chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 SlawekNikt Opublikowano 10 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2021 Skąd ta pewność, że ludzie porobili zakupy ? A może ktoś kto coś kupił się wypowie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Friko Opublikowano 10 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2021 Ogłoszenie zostało zdjęte ponieważ nie spełniało warunków regulaminu ogłoszeń na giełdzie (brak zdjęć dla całego wystawianego towaru). "Akredytacja modów" dotyczyła wyłącznie faktu wyrażenia zgody na zamieszczenia ogłoszenia grzecznościowego i niczego więcej - zgodnie z regulaminem zamieszczanie ogłoszeń grzecznościowych na giełdzie jest zabronione. W tej sprawie zgodziliśmy się zrobić wyjątek ale ostatecznie ogłoszenie i tak musiało zostać zdjęte jako że sprzedający nie był w stanie spełnić innych postanowień regulaminu sprzedaży (zdjęcia). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 miramar69 Opublikowano 10 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2021 Ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Żbiku Opublikowano 24 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2021 Jest szansa, żeby się dowiedzieć, dlaczego moje ogłoszenie z trociowymi woblerami MO zostało usunięte z giełdy? Poprosiłem poprzez opcje „Zgłoś” o wyczyszczenie tematu ze zbędnych postów, komentarzy i nic nie wnoszących do tematu wpisów, a zniknęło całe ogłoszenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Jano Opublikowano 25 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2021 Jest szansa, żeby się dowiedzieć, dlaczego moje ogłoszenie z trociowymi woblerami MO zostało usunięte z giełdy? Poprosiłem poprzez opcje „Zgłoś” o wyczyszczenie tematu ze zbędnych postów, komentarzy i nic nie wnoszących do tematu wpisów, a zniknęło całe ogłoszenie?Mój błąd -> priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PiotrekA Opublikowano 31 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2021 Część Chciałem się podłączyć pod wątek Ostatnio zostały usunięte moje dwa postu , były zdjęcia , opis , cena - czy ktoś może mi powiedzieć co było nie tak żeby na odzyskać uniknąć takich akcji. Wysłane z mojego MI 9 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 milupa Opublikowano 31 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2021 Część Chciałem się podłączyć pod wątekOstatnio zostały usunięte moje dwa postu , były zdjęcia , opis , cena - czy ktoś może mi powiedzieć co było nie tak żeby na odzyskać uniknąć takich akcji. Wysłane z mojego MI 9 przy użyciu Tapatalkamasz zaznaczone w komentarzu czego nie dopilnowałeś w swoim drugim ogłoszeniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PiotrekA Opublikowano 31 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2021 masz zaznaczone w komentarzu czego nie dopilnowałeś w swoim drugim ogłoszeniuAle jeśli jest to towar hand-made i było napisane że dostępne kilka - a kilka to zawsze mniej niż 10 bo to już kilkanaście - to też jest to niezgodne ?? Wysłane z mojego MI 9 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
koyot
Dziś usunięto moje 2 ogłoszenia: <...>
fotki, cena, opis
Edytowane przez JanoOdnośnik do komentarza
29 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi