koyot Opublikowano 28 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2021 (edytowane) Dziś usunięto moje 2 ogłoszenia: <...> fotki, cena, opis Edytowane 28 Lutego 2021 przez Jano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Jano Opublikowano 31 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2021 (edytowane) OK,O to samo pytasz na priv, zatem raz jeszcze:1. Regulamin Giełdy mówi jasno: "ogłoszenie sprzedaży musi zawierać cenę sprzedaży oraz ilość / liczbę sztuk oferowanego towaru" koniec, kropka.2. Jeżeli wystawisz ponownie "pewną" ilość przedmiotów to może to zostać uznane za sprzedaż noszącą znamiona sprzedaży komercyjnej - zapraszamy do wykupienia wątku płatnego, inaczej nie dopuścimy takiej możliwości3. Chcesz sprzedawać swój handmade? Zapraszamy do uzyskania statusu Twórcy i sprzedaży w specjalnym wątku - "Giełda twórców" Edytowane 31 Grudnia 2021 przez Jano 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PiotrekA Opublikowano 31 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2021 Wszystko jasne Wysłane z mojego MI 9 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 SlawekNikt Opublikowano 31 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2021 OK,O to samo pytasz na priv, zatem raz jeszcze:1. Regulamin Giełdy mówi jasno: "ogłoszenie sprzedaży musi zawierać cenę sprzedaży oraz ilość / liczbę sztuk oferowanego towaru" koniec, kropka.2. Jeżeli wystawisz ponownie "pewną" ilość przedmiotów to może to zostać uznane za sprzedaż noszącą znamiona sprzedaży komercyjnej - zapraszamy do wykupienia wątku płatnego, inaczej nie dopuścimy takiej możliwości3. Chcesz sprzedawać swój handmade? Zapraszamy do uzyskania statusu Twórcy i sprzedaży w specjalnym wątku - "Giełda twórców"Czy na giełdzie Twórców nie ma obowiązku podawania konkretnej ilości sztuk oferowanego towaru ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 cyprys19 Opublikowano 31 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2021 Czy na giełdzie Twórców nie ma obowiązku podawania konkretnej ilości sztuk oferowanego towaru ?http://jerkbait.pl/topic/21458-regulamin-gie%C5%82dy-tw%C3%B3rc%C3%B3w/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
koyot
Dziś usunięto moje 2 ogłoszenia: <...>
fotki, cena, opis
Edytowane przez JanoOdnośnik do komentarza
29 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi