godski Opublikowano 5 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2012 Z czego zrobić okładziny w tylnych hamulcach młynków typu Super Aero, SuperX itp. ? Mam Aero 3000GT i hamulec wymaga wzmocnienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek_W Opublikowano 5 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2012 A jak cienkie są to tarczki? Może stąd się uda coś dopasować: http://www.smoothdrag.com/Carbontex_Sizes_2_rev6-2012.pdf duży wybór średnic i rozmiarów. Wysyłają zwykłą kopertą za $1,5. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 5 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2012 Nie mierzyłem. A może w Polsce kupię taki materiał w płatach? Z wycięciem sobie poradzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek_W Opublikowano 5 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2012 A to nie wiem. Pewnie gdzieś można, ale ja nie doradzę. W każdym razie maty węglowe polecam, długo trzymają i tarcie dobre. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domin Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Kolego @godski, jak poradziłeś sobie z tym materiałem na okładziny w Aero? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Nie poradziłem. Na razie odpuściłem temat. Z zagranicy szkoda mi ściągnąć kilka krążków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RBTS Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Z czego zrobić okładziny w tylnych hamulcach młynków typu Super Aero, SuperX itp. ?...W multiku Shakespeare zamiast kiepskiej podkładki powodującej nierówne i dość słabe hamowanie zastosowałem kiedyś naturalną, lekko natłuszczoną skórę. Siła hamowania wzrosła niepomiernie, zaś jego płynna praca nie miała sobie równych. Choć dziś już tego sprzętu nie użytkuję, to przyznać muszę, że pracował kilkanaście lat bez żadnej awarii.Tyle, że w multiku krążki mają dość dużą powierzchnię, nie wiem jakie są w kołowrotkach z tylnym hamulcem. Ale mimo wszystko można spróbować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RobbyG Opublikowano 6 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2013 Witam,Szanowni forumowicze przerabiał ktoś z Was temat związany z tymi okładzinami węglowymi - sprowadzenie, docinanie z arkuszy, ew. sprawdzone i pewne źródło dostawy. PozdroRobert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi