5384 Opublikowano 6 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2012 Witam Czy kroś z szanownych forumowiczów posiada spina na tym blanku?Potrzebuję opinie o tych blankach. Ponoć robione są z japońskich mat. Ścianki dość grube i waga kija jest lekka.Ja osobiście przymierzam się do Yo-Zuri Graphite 2.40 10-40 gram Z góry dziękuję za pomoc Wodom cześć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 7 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2012 Ładnych 7-8 lat temu pomagałem pewnemu sympatycznemu wędkarzowi znaleźć blank Yo-Zuri i udało się dzięki pomocy Zbyszka Kawalca, który skąś go wyczarował. Był to niesamowity blank ok 3m do 30 albo 35g o bardzo dużej zbieżności, ciekawostka było to że bardzo cieńka szczytówka wygladała jak pełna, choc nie była,- miała tylko cieniusieńka dziurkę jak po szpilce... Wspaniały mięsisty grubościenny blank i nie ciężki z super jak na tamte lata balansem. Tyle mogę powiedzieć, że ów wędkarz był bardzo zadowolony i zakończył tą wedka utrapienia na swojej wodzie a były to spore problemy z wachaniami wody i koniecznością zmiany główki z 8g do 35g w jednym miejscu w ciągu jednego dnia!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5384 Opublikowano 7 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2012 Dzięki kolego za odpowiedź. Potwierdziłeś opinie o tym blanku. Słyszałem bardzo pozytywne opinie od innych i coraz bardziej się przekonuję do kija na tym blanku. Nie są tanie, w tej cenie można kupić inny też ciekawy blank Ponoć tylko pracownia z Lublina KawaleC miała dojście do tych blanków Trzeba będzie pojechać do źródła czyli do Zbyszka Kawalca i pogadać Dzięki bardzoPozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 8 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2012 Lepiej najpirw zadzwoń i się umów, Zbyszek jest w różnych godzinach w pracowni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi