brig Opublikowano 6 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2021 O gruby temat tu się szykuje ????Jak efekty w tym roku, coś usiadło?????Chodzę, chodzę i nic ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Night_Walker Opublikowano 6 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2021 Sąsiad wyrzekał, że mu żona przyprawiła, ale to w 2020 jeszcze było... 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 6 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2021 Arek, czy Ty nie za późno chodzisz spać? Wiem, wiem to Twój odzew i protest na inny wątek, który uważasz za idiotyczny, ale nie musisz tam zaglądać.Jak chcesz przyciągnąć większą grupę uczestników w temacie to proponuję założyć watek "Dupy 2021" 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteWillow Opublikowano 6 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2021 Temat jak każdy inny Ale dobra, dam się sprowokować Życiówka mojej rodzicielki z dzisiaj Jeszcze tylko łopaty łosia i można kończyć sezon 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej W. Opublikowano 6 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2021 ...chyba że kobita zrobi skok w bok, to będzie trio. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 6 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2021 zrzuty? ale od razu razem z czaszką? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biturbo Opublikowano 6 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2021 (edytowane) zrzuty? ale od razu razem z czaszką? Tak Jano. Jak padnie w lecie to w zimie albo na jesień taką zbierasz. Jak znajdziesz... Edytowane 6 Marca 2021 przez biturbo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteWillow Opublikowano 6 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2021 zrzuty? ale od razu razem z czaszką? Wilki się w tańcu nie pie.dolą. Poroże tez ucierpiało co widać na zdjęciu. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biturbo Opublikowano 6 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2021 zrzuty? ale od razu razem z czaszką? Zamiast zapytać to zarzuty stawiasz tym gniazdem remiza. Więcej wiary w człowieka życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siatkaz Opublikowano 6 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2021 Temat jak każdy inny. Dla wielu to hobby jak grzyby czy wędkarstwo. Sezon w pełni. Nigdy nie latałem specjalnie za zrzutami choć teraz mnie zaczyna korcić Za studenta wyskoczyliśmy z chłopakami z akademika w góry, w marcu. Beskid Sądecki - idziemy we trzech i spotykamy autochtona z pięknym zrzutem. Kumple oszaleli, zaczęło się bieganie po lesie wzdłuż szlaku którym podążaliśmy. Tylko ja spokojnie, spacerkiem po ścieżce. Traf chciał, że obserwując kumpli potknąłem się na tej ścieżce i mało orła nie wywinąłem - oczywiście pod nogami miałem piękny zrzut. Zazdrości kumpli (i nie tylko), nie było końca. To był rok zapowiadanego końca świata - rok 2000. W tym roku padł mi pół wiekowy żyrandol i zanim go odnowiłem zrobiłem sobie żyrandol z tego właśnie zrzutu - dobrze, że sobie przypomniałem o tej pamiątce. I właśnie dzięki temu żyrandolowi mam ochotę polatać teraz po lesie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
golenia Opublikowano 7 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2021 (edytowane) Pozdrowienia z Warmii <...> Edytowane 7 Marca 2021 przez Jano 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabadaon Opublikowano 7 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2021 Raczej średnie te pozdrowienia.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
golenia Opublikowano 7 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2021 Uppss, ktoś jest bardzo wrażliwy na widok krwi Raczej średnie te pozdrowienia...Nie rozumiem?Pozdrawiam osoby szukające zrzuty i wrzuciłem zdjęcie jelenia zjedzonego przez wilki nawiązujące to tego co napisał Pumba.Mdlejesz jak wchodzisz do mięsnego? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabadaon Opublikowano 7 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2021 Ktoś się poczuł urażony. Powiem tak, pozdrawiając i wrzucając mało estetyczne zdjęcie, raczej średnio to wybrzmiało. Zdjęcie bez pozdrowienia, a z opisem to już co innego. Truchła zwierząt i krew nie robią na mnie wrażenia. PozdrawiamPs. Nie szukam zaczepki. Patrząc na zdjęcie, jakoś tak mnie naszło na komentarz... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
golenia Opublikowano 7 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2021 O, to chyba Jano ostatnio usuwa moje zdjęcia? A widział Pan film ze strzelania do kormoranów i jak piesek radośnie przynosi ptaszki? To jest ok?? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabadaon Opublikowano 7 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2021 Nie widziałem, ale widzę, że mnie nie zrozumiałeś.Proszę moderatora o usunięcie moich wpisów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korol Opublikowano 7 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2021 Spoko zdjęcie. Już nie bądźmy tacy wrażliwi, zwłaszcza wybiórczo.Dla mnie udało się z dziećmi znaleźć kawałek czaszki koziołka. Odłupaliśmy ją kamieniem, aby żona się nie bała Niestety i tak nie pozwoliła zachować poroża. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi