Skocz do zawartości

Poroża 21

brig

Rekomendowane odpowiedzi

Arek, czy Ty nie za późno chodzisz spać? :D

Wiem, wiem  to Twój odzew i protest na inny wątek, który uważasz za idiotyczny, ale nie musisz tam zaglądać.

Jak chcesz przyciągnąć większą grupę uczestników w temacie to proponuję założyć watek "Dupy 2021" :D

• Like 4

Temat jak każdy inny. 

Dla wielu to hobby jak grzyby czy wędkarstwo. 

Sezon w pełni. 

Nigdy nie latałem specjalnie za zrzutami choć teraz mnie zaczyna korcić :)

Za studenta wyskoczyliśmy z chłopakami z akademika w góry, w marcu. Beskid Sądecki - idziemy we trzech i spotykamy autochtona z pięknym zrzutem. Kumple oszaleli, zaczęło się bieganie po lesie wzdłuż szlaku którym podążaliśmy. Tylko ja spokojnie, spacerkiem po ścieżce. Traf chciał, że obserwując kumpli potknąłem się na tej ścieżce i mało orła nie wywinąłem - oczywiście pod nogami miałem piękny zrzut. Zazdrości kumpli (i nie tylko), nie było końca. To był rok zapowiadanego końca świata - rok 2000. 

W tym roku padł mi pół wiekowy żyrandol i zanim go odnowiłem zrobiłem sobie żyrandol z tego właśnie zrzutu - dobrze, że sobie przypomniałem o tej pamiątce. 

I właśnie dzięki temu żyrandolowi mam ochotę polatać teraz po lesie.  

• Like 1

Ktoś się poczuł urażony. Powiem tak, pozdrawiając i wrzucając mało estetyczne zdjęcie, raczej średnio to wybrzmiało. Zdjęcie bez pozdrowienia, a z opisem to już co innego. Truchła zwierząt i krew nie robią na mnie wrażenia.

Pozdrawiam

Ps. Nie szukam zaczepki. Patrząc na zdjęcie, jakoś tak mnie naszło na komentarz...

• Like 1