Afghan Opublikowano 6 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2021 (edytowane) Witam. Mam w posiadaniu bardzo stary spining. Ma pewnie ze 40 lat. Chciałbym się jakoś dowiedzieć coś o nim ale naklejka która tam jest, jest częściowo zdarta. Zostało tylko część z napisu. Reszta napisu to "NL 77" Kij jest koloru zielonego i ma metalowe przelotki. Nie wiecie co to za kij? Edytowane 6 Marca 2021 przez Afghan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek_2348 Opublikowano 6 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2021 Niestety nie jesteśmy jasnowidzami, gdybyś dołączył foto byłoby łatwiej.40 lat temu z zielonych spinningów miałem Germinę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 6 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2021 Tokoza miałem niebieskiego i bordo ale zdaje się, że zielone również były robione. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 6 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2021 Tokoza miałem niebieskiego i bordo ale zdaje się, że zielone również były robione.tak, miałem 30 lat temu Tokoza ciemno zielonego, chyba 183 cm Edit: takiego (foto z Allegro) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Afghan Opublikowano 7 Marca 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2021 Przesyłam fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrew126 Opublikowano 7 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2021 To germina, lata 80te. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cez@ry Opublikowano 7 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2021 https://archiwum.allegro.pl/oferta/stara-wedka-germina-i8849775628.html 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Afghan Opublikowano 8 Marca 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2021 Dzięki ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi