Areck Opublikowano 7 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2021 Witam, przedwiośnie ciągnie się niemiłosiernie... w rzeczkach woda wysoka... kolejny dzień z dłubaniem okonków zrodził pomysł na odskocznię, a może i trochę jednak mimo wszystko przyjemności czyli pstrągi na stawach, czyli coraz bardziej popularne trout area... Gdzie podjechać? Jest jakaś lista takich łowisk w PL, jakieś opinie o nich? Co polecacie w centrum? Najchętniej okolice Warszawa-Łódź. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oland Opublikowano 7 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2021 Nie licz na długą listę w praktyce kilka normalnych łowisk w Polsce Lubojenka - Częstochowa Siennica Różana "Bobrowisko" - ChełmMoszczanica - ŻywiecJeruzal - Mrozywięcej oficjalnych łowisk nie słyszałem w Polsce 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_M Opublikowano 7 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2021 Jest jeszcze Rudawka gdzieś w okolicach Bielska-Białej. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz95s Opublikowano 7 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2021 A w zachodniopomorskim coś jest? Okolice Szczecina? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oland Opublikowano 7 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2021 Jest jeszcze Rudawka gdzieś w okolicach Bielska-Białej.niestety już nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jerzy Arak Opublikowano 7 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2021 Najbliżej Warszawy masz pod Tarczynem 2 stawy o ile pamiętam z tęczakami i kilka z szczupakami plu karpie itp. Jadąc w kierunku na Kraków mijasz tarczyn i masz po prawej stronie stawy https://www.google.com/maps/search/tarczyn+stawy+rybne/@51.9615905,20.8330274,18z Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oland Opublikowano 7 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2021 Najbliżej Warszawy masz pod Tarczynem 2 stawy o ile pamiętam z tęczakami i kilka z szczupakami plu karpie itp. Jadąc w kierunku na Kraków mijasz tarczyn i masz po prawej stronie stawy https://www.google.com/maps/search/tarczyn+stawy+rybne/@51.9615905,20.8330274,18zzasadnicze pytanie , czy można wypuszczać złowione ryby ? na łowiskach typowych pod Trout Area ryby wypuszczamy i nie jest to problemem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dany7676 Opublikowano 8 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2021 A czy ktoś słyszał o czymś takim na Podkarpaciu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diabel Opublikowano 8 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2021 A okolice Bydgoszczy, coś takiego jest ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oland Opublikowano 8 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2021 A czy ktoś słyszał o czymś takim na Podkarpaciu?Siennica Różana "Bobrowisko" - Chełm 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Erin Opublikowano 8 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2021 Siennica Różana "Bobrowisko" - Chełm Siennica Różana to jest w lubelskim a nie na podkarpaciu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oland Opublikowano 8 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2021 (edytowane) Siennica Różana to jest w lubelskim a nie na podkarpaciu. około 140 km od Rzeszowa w linii prostej , nie popatrzyłem że dojazd nie najszybszy prawie trzy godziny , ale warto pojechać - podałem tą lokalizację bo w tej części Polski , więc niedaleko Edytowane 8 Marca 2021 przez oland Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Erin Opublikowano 8 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2021 (edytowane) około 140 km od Rzeszowa w linii prostej , nie popatrzyłem że dojazd nie najszybszy prawie trzy godziny , ale warto pojechać - podałem tą lokalizację bo w tej części Polski , więc niedaleko Mylisz się ! Jakby nie jechać to 180 - 190 km. Trochę drogi, ale jak ktoś lubi kacze doły. Edytowane 8 Marca 2021 przez bartsiedlce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 8 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2021 Panowie, dość tych osobistych wycieczek. Chcecie poopluwać się, proszę bardzo, ale nie na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BraWo Opublikowano 8 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2021 [OT].......Jak widać jest nisza.... trzeba działać i otwierać tego typu komercje... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rower26 Opublikowano 8 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2021 (edytowane) [OT].......Jak widać jest nisza.... trzeba działać i otwierać tego typu komercje...No raczej. W Halinowie mam fajne stawy PZW gdzie na jednym jest burdelik karpiowy. Czy nasz zaje...ty okręg, nie mógłby iść trochę z duchem czasu i udostępnić jeden z tych stawów na trout area? Przy burdeliku są dwa kolejne gdzie chyba coś hodują. Po drugiej stronie ulicy są natomiast 3, które leżą odłogiem i jak spaceruję tam latem to nawet marny karpik nie zachlapie. Taka sytuacja już od kilku lat. Edytowane 8 Marca 2021 przez rower26 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diabel Opublikowano 8 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2021 Niektórzy może chcą gdzieś zabrać swojego małego syna aby coś złowił i się nie zraził ,że znowu nic ???? ja właśnie tak mam. Więc nie wiem z czego ta szydera 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meps Opublikowano 8 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2021 (edytowane) Też tak robiłem wcześniej z dzieciakiem,dopóki nie kupiłem mu lekkiego bacika i trochę zanęty. Jak weszły uklejki i płoteczki a później okonki w zanętę to do dzisiaj nie chce już słyszeć o jakimś trout area.Ale raz na jakiś czas z młodym jak najbardziej, niech trenuje. Edytowane 8 Marca 2021 przez mepps Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_M Opublikowano 8 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2021 Oland zamknęli Rudawkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oland Opublikowano 8 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2021 Oland zamknęli Rudawkę?priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markir Opublikowano 8 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2021 A w zachodniopomorskim coś jest? Okolice Szczecina?Chyba najbliższe łowisko: https://www.facebook.com/%C5%81owisko-Rybajka-108525024085451 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tresor Opublikowano 9 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2021 Nie macie tam Niemców to i nie macie łowisk. U mnie w Lubuskim łowisko co kawałek wystarczy aby tylko kawałek jakieś strumienia przepływał...Pierwszy z brzegu gdzie łowi się teraz pstrągi. Szczupaki. Okonie.https://owisko-dychow-trzy-stawy.business.site/?utm_source=gmb&utm_medium=referral Wysłane z mojego SM-N770F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Licus Opublikowano 9 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2021 Zróbmy więcej łowisk "****-trout", wystarczy strumień w okolicy. Tak mało mamy przykładów gdzie narzekacie i ja narzekam na gospodarzy stawów, których w ***ju mają czy woda w strumienie/rzece płynie, aby tylko jak najszybciej wodę podmienić, staw napełnić. Wcale nie robią tego w okresie wzrostu przepływu w rzeczce/strumieniu tylko kiedy im pasuje. Do tego wypuszczanie syfu ze stawu do takiego cieku. Porażka! Nie macie tam Niemców to i nie macie łowisk. U mnie w Lubuskim łowisko co kawałek wystarczy aby tylko kawałek jakieś strumienia przepływał...Pierwszy z brzegu gdzie łowi się teraz pstrągi. Szczupaki. Okonie.https://owisko-dychow-trzy-stawy.business.site/?utm_source=gmb&utm_medium=referralWysłane z mojego SM-N770F przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tresor Opublikowano 9 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2021 Jak to do mnie. To ja jestem przeciw. Nigdy na takim łowisku nie byłem. Interesuje mnie tylko Odra. Poprostu jest tego sporo w mojej okolicy i większość po niemiecku. Wysłane z mojego SM-N770F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolesław Opublikowano 9 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2021 (edytowane) A czy trout area to jest to samo co staw hodowlany z tęczakami ? To jest to co do tej pory było nazywane "burdelami", a od kąt ktoś wrzucił angielskojęzyczną nazwę to nabrało uznania lekkiego i wzbudziło zainteresowanie jako "modne" i już nie obciachowe ? Jeśli tak, to ja od lat łowie sobie je z córką w Koszelewach, obok Rybna, powiat Działdowski. Edytowane 9 Marca 2021 przez Bolesław 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi