wujek Opublikowano 9 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2021 (edytowane) Trout area, dobre, chyba bardziej paszok area no może poza Piasecznem, choć i tam regularnie je dopuszczają. Tyle że tam część ryb przeżywa i nabiera normalnych zachowań i wyglądu, przynajmniej ogona nie mają obgryzionego. Raz na rok, dwa jeżdżę na podwarszawskiego Okonia, ale żeby dzieciaki złowiły pstrąga na obiad.Dobry trening jak by ktoś chciał łowić jeziorowe dzikie pstrągi, mi się przydało w Patagonii. Edytowane 9 Marca 2021 przez wujek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzio191 Opublikowano 9 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2021 Obciach to kupić agregat i ruszyć z nim nad wodę???? każdy ma prawo wyboru co łowi i jak, ważne że łączy nas wspólna pasja.Tak na marginesie też chętnie zabrałbym młodego na takie łowisko w mazowieckim. Jak narazie planuję wypad na karpiowy "burdelik" nie po rybę życia ale po uśmiech młodego człowieka który choć na chwilę zapomni o telefonach i internecie???? 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korol Opublikowano 10 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2021 (edytowane) Tak jak wyżej. Niech każdy łowi, gdzie lubi.Obciach to zabrać dużego sandacza z warszawskiego odcinka Wisły. Na Łowisku Okoń mały fun (moje subiektywne zdanie). Człowiek przy człowieku i nakaz zabierania pstrągów.Ale już Piaseczna bardzo polecam. Byłem z dziećmi kilka razy. Urokliwe jezioro, mała presja. Edytowane 10 Marca 2021 przez korol 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Erin Opublikowano 11 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2021 Niektórzy może chcą gdzieś zabrać swojego małego syna aby coś złowił i się nie zraził ,że znowu nic ja właśnie tak mam.Więc nie wiem z czego ta szyderaŻadna szydera ! Zastanów się. Zabierasz syna na takie stawicho 200 km, chłopak łowi, wpada w sidła nowego wspaniałego hobby gdzie poznaje zasady łowienia pstrągów na wędki o mocy 3lb ! Jeszcze nie wie, że tak naprawdę to mydlenie oczu, bo jego wędkarskie życie upłynie nad wodami "zarządzanymi" przez pzw. To okrutne ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hi tower Opublikowano 11 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2021 Obciach to kupić agregat i ruszyć z nim nad wodę???? (...)Czuję się urażony... 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogut Opublikowano 11 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2021 @Erin, zawsze może taki młody zostać zawodowym poławiaczem na Area i dziwić się innym, że mówią,, Nie ma ryb panie,, (Nie wędkujac na innych wodach) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Erin Opublikowano 11 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2021 @Erin, zawsze może taki młody zostać zawodowym poławiaczem na Area i dziwić się innym, że mówią,, Nie ma ryb panie,, (Nie wędkujac na innych wodach) Rzeczywiście super ! Osobiście życzę wszelakim wędkarskim latoroślom jak najlepszych naturalnych łowisk ! Niech im się darzy ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Erin Opublikowano 11 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2021 Czuję się urażony... Dobrze, że nie porażony ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FishingSio Opublikowano 11 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2021 Prawdopodobnie w zachodniopomorskim powstaje dziura z tęczakami. https://pzwszczecin.com/2021/03/02/uwaga-dot-jez-czarnoglowy-duze/ Ciekawe, czy ryby wytrzymają presję lokalsów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oleix Opublikowano 11 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2021 Fajnie się czyta posty ludzi którzy nawet nie wiedzą o czym piszą ????Mylicie trochę pojęcia panowie bo łowisko "trout Area " to nie to samo co "komercja ZZ(złów i za... ???? zabij " stawik 25'25 metrów gdzie wpuszcza się tonę ryb poto żeby złowić i zjeść rybę.Ale co ja tam wiem... Jak ktoś chciał by zaczerpnąć jakichś rzetelnych informacji na ten temat to zapraszam na priv bo jakoś na forum to strach się wychylać z takimi tematami bo tu sami specjalisci internetowi.. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzio191 Opublikowano 11 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2021 Czuję się urażony... Niepotrzebnie myślę, że nie używasz w taki sposób jaki miałem na myśli ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Erin Opublikowano 11 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2021 Prawdopodobnie w zachodniopomorskim powstaje dziura z tęczakami. https://pzwszczecin.com/2021/03/02/uwaga-dot-jez-czarnoglowy-duze/ Ciekawe, czy ryby wytrzymają presję lokalsów Może u was wypali jak będą pilnować. Pod Wrocławiem taki zbiornik nawet roku nie wytrzymał. Kontroli prawie nie było, nawet plażowicze na robaka szarpali te tęczaki, swoje także dołożyli wędkarze. Nawet martwe te tęczaki pływały. Tak się towarzystwo rzuciło nałowienie. W końcu wielki wujek jak wpuścił tak i odłowił. Koniec pieśni. Szkoda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bonah009 Opublikowano 12 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2021 (edytowane) Może u was wypali jak będą pilnować. Pod Wrocławiem taki zbiornik nawet roku nie wytrzymał. Kontroli prawie nie było, nawet plażowicze na robaka szarpali te tęczaki, swoje także dołożyli wędkarze. Nawet martwe te tęczaki pływały. Tak się towarzystwo rzuciło nałowienie. W końcu wielki wujek jak wpuścił tak i odłowił. Koniec pieśni. Szkoda.Tam akurat ostatniego gwoździa do trumny dobił PZW Wrocław - przeprowadził odłów kontrolny z agregatem nie informując o tym nawet gospodarza wody, a ryby były tam ładne i limity ilości łowiących, tylko fakt słabo pilnowane szczególnie od strony ośrodków wypoczynkowych. Szkoda, że nie przetrwało nawet sezonu, bo zapowiadało się dość ciekawie, opłaty były sensowne. Edytowane 12 Marca 2021 przez bonah009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Byniek Opublikowano 12 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2021 Uprzejmie donoszę {chociaż bardzo tego nie lubię}, kol. Krzysztof Stepanow zaprasza na "fejsie"już od kwietnia na swoje łowisko Trout Area.Szczegóły wkrótce.pozdrawiam byniek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz95s Opublikowano 12 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2021 Prawdopodobnie w zachodniopomorskim powstaje dziura z tęczakami. https://pzwszczecin.com/2021/03/02/uwaga-dot-jez-czarnoglowy-duze/ Ciekawe, czy ryby wytrzymają presję lokalsów Warunki do przeżycia tam mają super, ciężko będzie je złapać. Jest to trudny zbiornik, głęboki z masą zaczepów. Gorzej jak siaty będą notorycznie stawiane. Bez kontroli pary razy w tygodniu, będzie ciężko z nimi. Ale kto wie, może akurat♂. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kret000 Opublikowano 15 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2021 Znacie jakieś łowiska tego typu w okolicach w okolicach Wrocławia + - 100 km? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rav_id Opublikowano 16 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2021 A okolice Bydgoszczy, coś takiego jest ?Co prawda nie typowo pstrągowe bo i inne ryby drapieżne są: http://www.lowiskozlotylin.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz95s Opublikowano 29 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2021 (edytowane) Witam wszystich, wybieram się we wrześniu w okolice Nowego Sącza - Tarnowa. Czy jest jakieś sensowne łowisko w okolicy? Interesują mnie ryby drapieżne, najlepiej tęczaki lub szczupaki. Wiem, że łowiska trout area, tam nie ma. Okolice dojazdu na łowisko 100/150 km. Jadę z rodziną, więc łapanie tęczaków w jakimś stawie, może być. Sprawdzałem w internecie, ale nie widziałem nic ciekawego. Ktoś pomoże? Edytowane 29 Sierpnia 2021 przez Mateusz95s 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Otehson Opublikowano 1 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2022 Podpinam się pod post kolegi wyżej, również szukam w małopolsce z tym, że w okolicach Krakowa. Ktoś coś wie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gabriel Kozdraś Opublikowano 1 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2022 Tylko to w Krk przychodzi mi do głowy:http://www.lowiskakomercyjne.pl/malopolskie/lowisko-dolina-bedkowska/Jak nie połowisz, to przynajmniej pogrilujesz w fajnym miescu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Otehson Opublikowano 1 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2022 Słyszałem, że dobrze jest się tam zakręcić i dowiedzieć kiedy wpuszczają pstrąga i wtedy pojechać, no ale nie wiem czy taka informacja jest normalnie dostępna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiur Opublikowano 2 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2022 Podpinam się pod post kolegi wyżej, również szukam w małopolsce z tym, że w okolicach Krakowa. Ktoś coś wie?Nie całe 100km od Krakowa. https://www.facebook.com/lowiskomoszczanica/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salmon1977 Opublikowano 5 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2022 Prawdopodobnie w zachodniopomorskim powstaje dziura z tęczakami. https://pzwszczecin.com/2021/03/02/uwaga-dot-jez-czarnoglowy-duze/ Ciekawe, czy ryby wytrzymają presję lokalsów I jak ,ktoś próbował tam łowić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LowcaKrk Opublikowano 9 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2022 Podpinam się pod post kolegi wyżej, również szukam w małopolsce z tym, że w okolicach Krakowa. Ktoś coś wie?Brzegi 2 No-Kill 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Otehson Opublikowano 9 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2022 Ale tam jest aż tyle ryb żeby nazwać to trout area? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi