Baars Opublikowano 7 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2012 Witam, Panowie proszę o jakiś dobry namiar do zakupu w/w gadżetów do Lowrance Mark 5x Pro.Dziękuję i pozdrawiam Wojtek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 krakus Opublikowano 8 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2012 Ja mam taki zestaw i jest OKEJ http://allegro.pl/full-zestaw-akcesoria-dla-echosondy-od-bas s-a-i2445785726.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 marviz Opublikowano 8 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2012 Baars - Jaką masz łódkę? Albo inaczej, jak wygląda burta twojej łodzi? Pytam bo nie wszystkie uchwyty do przetwornika są super uniwersalne a ja sam musiałem wymieniać na inny. Torby, akumulator i ładowarka są praktycznie takie same wszędzie, co najwyżej różnią się kolorem. Uchwyt to inna bajka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Baars
Witam,
Panowie proszę o jakiś dobry namiar do zakupu w/w gadżetów do Lowrance Mark 5x Pro.
Dziękuję i pozdrawiam Wojtek
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi