Wojtek_Szn Opublikowano 8 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2021 Witam wszystkich. Podobno mozna przerobić silnik zaburtowy elektryczny na mocniejszy poprzez montaz silnika w istniejacej obudowie silnika. Ktoś coś slyszal na ten temat? Wysłane z mojego Mi 9T Pro przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 BartasL2 Opublikowano 8 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2021 (edytowane) Ale jak? Gdzie?Czy przypadkiem silnik o mocy dajmy na to 400 W nie ma określonej maksymalnej prędkości obrotowej? I dokładając do tego 200 W nie przyspieszymy go w żaden sposób. Edytowane 8 Marca 2021 przez BartasL2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Wojtek_Szn Opublikowano 8 Marca 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2021 Nie nie, slyszalem o wyjeciu ze srodka do zera wszystkiego i montaz wewnatrz silnika... Wysłane z mojego Mi 9T Pro przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 BartasL2 Opublikowano 8 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2021 Dla mnie to sztuka dla sztuki... Ale są na forum koledzy którzy znają się na elektronice może oni coś powiedzą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Koza11 Opublikowano 8 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2021 Tak się złożyło, że mam ze trzy pędniki elektryczne- Haswing osapian 55lb, Minnkota 34lb i 45lb. Każdy z nich jest inny rozmiarami. Sądzisz, że podmianka wirnika, stojanów i szczotek to tak plug inn? Ja tak nie myślę. Nie prościej kupić tańszy a mocniejszy silnik? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Radbraw Opublikowano 8 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2021 (edytowane) Przy okazji Maciek jak jakość wykonania/spasowania Osapiana vs MK Edytowane 8 Marca 2021 przez Radbraw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Koza11 Opublikowano 9 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2021 Powiem tak - pędniki Minnkoty używam zadaniowo, głównie na osapianie pływam: dwułopatkowa śruba MK ma mniejszą wibrację, jakość spasowania mechanizmu na korzyść tego samego brandu. Nie mogę porównać maximizerów, gdyż MK mam na przełącznikach- do zbierania danych do map to używam- nie sieją po echu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Wojtek_Szn
Witam wszystkich. Podobno mozna przerobić silnik zaburtowy elektryczny na mocniejszy poprzez montaz silnika w istniejacej obudowie silnika. Ktoś coś slyszal na ten temat?
Wysłane z mojego Mi 9T Pro przy użyciu Tapatalka
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi