Maciek_7 Opublikowano 7 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2012 Czy których z kolegów wędkuje na odcinku Odry w rejonach Kędzierzyna, np. Rogi itd? Będę tam przez kilka dni i myślałem, żeby wyskoczyć połowić na Oderce i gdyby ktoś mógł trochę podpowiedzieć byłbym ogromnie wdzięczny. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 8 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2012 Maćku, jak zawsze chętny jestem do pomocy i dobrze znam tę wodę napisz mi na priv kiedy bedziesz pod tel. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek_7 Opublikowano 16 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2012 Już po wszystkim, na spining brały tylko leszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muzik21 Opublikowano 20 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2012 Już po wszystkim, na spining brały tylko leszcze Gdzie dokładnie łowiłeś? Próbowałeś po zmroku? Ostatnio byłem tam z feederkiem- leszcz nie brał kompletnie, ale między 22, a 24 pod brzegami ewidentnie coś intensywnie żerowało i to na całej długości opaski. Niestety nie miałem ze sobą spinningu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi