Żbik Opublikowano 24 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2007 dostepne już w USA - cabelas. U nas pod koniec marca.Technologia IPC również w tej serii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Sławek Oppeln Bronikowski Opublikowano 25 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2007 Powoli St. Croix przesuwa się w okolice czołowki , tzn. samego topu . Czas pracuje na tą firmę . Bez ekstatycznych sprzętowych fajerwerków , walenia w bębny , natrętnych reklam ..Na przewidywalności , solidnym -jakby niemieckim sprzętowym konserwatyżmie , nigdy się nie traci .. Staje się dobrą klasyką . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 25 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2007 Coś o tym wiem .... mam piękną elitkę na scV - 8lb. Wędka cudo - premiera niebawem. Blank bardzo mi się podoba. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mifek Opublikowano 25 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2007 Remuś ale zapomniałeś dodać, że z typowej elitki to tam jeno blanczek się ostał co oczywiście nie zmiania faktu, że piekna jest i basta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 25 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2007 Remuś ale zapomniałeś dodać, że z typowej elitki to tam jeno blanczek się ostał Dusza jest z st. croix reszta ma skośne oczy PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mifek Opublikowano 25 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Żbik Opublikowano 26 Lutego 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2007 Pewnie ,że fajny blank. Według mnie poza konkurencją.Wracając do nowych Avidów, myślę ,że będą bardzo dynamiczne i lżejsze od poprzednich. Nie mam jednak pewności czy będą miały taką samą rękojeść - być może na stronie cabelasa jest przekłamanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Sławek Oppeln Bronikowski Opublikowano 26 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2007 Czyżby tajemniczy przybysz z Syczuanu , z megaofertą ?Czy wbrew nurtom.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 26 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2007 Pewnie ,że fajny blank. Według mnie poza konkurencją.Wracając do nowych Avidów, myślę ,że będą bardzo dynamiczne i lżejsze od poprzednich. Nie mam jednak pewności czy będą miały taką samą rękojeść - być może na stronie cabelasa jest przekłamanie. Żbiku, jutro zapraszam. Zobaczysz co z takiego blanku można zrobić PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Friko Opublikowano 26 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2007 a miała być niespodzianka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 26 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2007 a miała być niespodzianka No jest niespodzianka Jeszcze nikt nic nie widział PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 tomek_w Opublikowano 26 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2007 Ja tak <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Żbik Opublikowano 26 Lutego 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2007 Ja nie , ale cierpliwie poczekam.Kto go robił?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Andrzej Lipiński Opublikowano 26 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2007 I ja też go widziałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Friko Opublikowano 26 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2007 Cierpliwosci, cierpliwosci. Jutro wszystko sie okaze. Teraz ani słowa więcej proszę ---------------- powracajac do meritu watku, czyli do Avidów (delikatnie zwracam uwagę iż zaśmiecamy Żbikowi wątek) - czy ja dobrze zrozumiałem że przy produkcji blanków Avida została wykorzystana technologia IPC? Do tej pory było to zastrzeżone dla serii z wyższej półki - jak np. SCV... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Żbik Opublikowano 26 Lutego 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2007 SCV od kilku lat, SCIV - od prawie trzech lat, a teraz IPC w konstrukcji SCIII.Ta technologia jest unikalna i do tego się spradza. Nie dziwię się ,że projektanci St.Croix idą w tym kierunku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Friko Opublikowano 26 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2007 Czy cena Avidów w związku z zastosowaniem IPC uległa zmianie? Pytam bo widziałem że wśród kilku producentów za oceanem ceny na 2007 podskoczyły, np. Lamiglas podniósł znacznie ceny blanków IM6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 tomek_w Opublikowano 26 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2007 Cierpliwosci, cierpliwosci. Jutro wszystko sie okaze. Teraz ani słowa więcej proszę ---------------- .. A moze prapremiera <_< <_< <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Żbik Opublikowano 26 Lutego 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2007 @Friko,generalnie wszystkie amerykańskie firmy podniosły trochę ceny.Nowe Avidy w naszym kraju będą miały ceny takie jak przed zmianami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mifek Opublikowano 26 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2007 Cierpliwosci, cierpliwosci. Jutro wszystko sie okaze. Teraz ani słowa więcej proszę ---------------- .. A moze prapremiera <_< <_< <_< Tomek bylo sie nie gubić w poznaniu... jakbys dobrze remka przycisnal to by chlopak wymiekl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Żbik
dostepne już w USA - cabelas. U nas pod koniec marca.
Technologia IPC również w tej serii.
19 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi