145 Opublikowano 18 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2021 Witam jaką żyłkę polecacie na klenie i jaźie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
homax Opublikowano 18 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2021 A jak duże potencjalne zdobycze? Ale właściwie chodzi o grubość czy markę? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skalaar Opublikowano 18 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2021 Świeżą 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
145 Opublikowano 18 Marca 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2021 A jak duże potencjalne zdobycze? Ale właściwie chodzi o grubość czy markę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciastek Opublikowano 18 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2021 A jakie to ma znaczenie czy na klenie i jazie? na inne ryby już będzie zła? Poszukaj dobrze na forum, jest dużo o żyłkach. Mogę Ci polecić w takiej kolejności: Owner, Gamakatsu, Stroft... Tych żyłek używałem. Sporo osób chwali dragona hm80, ale jest przegrubiony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 18 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2021 Ja polecam wyszukiwarkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Okonhel Opublikowano 19 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2021 Stroft GTM 0,16, 0,18 mm 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rowino Opublikowano 20 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2021 tylko i wyłącznie żyłka Fiume ASP CHUB IDE i żadna inna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubert89 Opublikowano 21 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2021 Z tych co miałem/używałem również polecę stroft GTM, średnica zależnie od przynęt, małe smużki i wobki do 3 cm wziąłbym 0.16 (zasięg rzutu)Prawdą jest, że świeża "niemarkowa" żyłka bedzie lepsza od zleżałej/nieprawidłowo przechowywanej "drogiej". Polecam stestować sobie na własnej skórze właśnie te najtańsze, które teoretycznie sprzedają sie najszybciej i z tego względu są najświeższe (częstsze dostawy) tu tylko jedna uwaga, celuj o jedno oczko niżej jeśli chodzi o średnice, przykładowo chcąc nawinąć sobie na kołowrotek 0.18 kup zwyczajnie 0.16 (często żyłki z niższej pólki są przegrubione żeby podkręcić parametry na naklejce ...) Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lokityrem Opublikowano 21 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2021 Witam jaką żyłkę polecacie na klenie i jaźie?Najlepiej taką na szpuli 150m, bardziej się opłaca. Jakbyś potrzebował 'gumiaki' na jazia/ klenia, chętnie doradzę, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psd27 Opublikowano 21 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2021 Widać wiosna przyszła i wysyp „filozoficznych” pytań się pojawił ???? cały ten „Wątek” właściwie do kosza się nadaje. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi