ivar Opublikowano 18 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2018 (edytowane) Ponieważ pewnie spędzę w Jarosławcu tydzień lub dwa mam pytanie czy jest sens pospiningować...Oczywiście wypadnę na dorsza, mam zamiar połowić w porcie w Darłówku, ale też frapują mnie nowe umocnienia kamienne w Jarosławcu, jest sens się tam pchać ze spiningiem? Z czym i na co? Wszelkie porady mile widziane, od porad metodologicznych, po sprzętowo-przynętowe.. Edytowane 18 Lipca 2018 przez ivar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek0l Opublikowano 20 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2018 Z falochronów możesz połowić letnią belonę na spinning, przynęty standardowe na ten gatunek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ivar Opublikowano 20 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2018 Z falochronów w Darłowie, czy z tych umocnień w Jarosławcu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek0l Opublikowano 21 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2018 W Darłowie, ale belona podchodzi i odchodzi, więc pewnie przy tych kamiennych umocnieniach też się pojawia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzbak7635 Opublikowano 22 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2018 Witam będę w darłówku od 29.07 czy ma ktoś ochotę pobiegać ze spinem po wieprzy albo doradzi gdzie blisko można coś połapać Wysłane z mojego Hammer Energy przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniu394 Opublikowano 22 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2018 Ja będę, nie wiem tylko czy dam radę kije zabrać ze sobą. Jak coś pisz na PW. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
russian80 Opublikowano 22 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2018 Moze,jak bede mial urlop wyskocze z Wami na godzinke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzbak7635 Opublikowano 29 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2018 Jestem już w Darłówko jest ktoś chętny wyskoczyć że spiningiem nad ranem lub wieczorem Wysłane z mojego Hammer Energy przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
russian80 Opublikowano 29 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2018 W czwartek mozemy sie umowic,bo w srode wracam z delegacji.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzbak7635 Opublikowano 29 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2018 Spoko jestem do niedzieli Wysłane z mojego Hammer Energy przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
russian80 Opublikowano 29 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2018 Odezwe sie tu jak wroce,a gdzie dokladnie wynajmujesz pokój? Darłowo czy Darłówko??bo w Darłowie skoczyny pojaziowac,Okoń,moze kleń.. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzbak7635 Opublikowano 29 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2018 W Darłówko na marynarskiej Wysłane z mojego Hammer Energy przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAN666 Opublikowano 29 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2018 Panowie jak mogę się przykleić w czwartek lub środę to bym się też pisał jestem do piątku w Jarosławcu , tylko jakaś opłatę muszę ogarnąć russian80 masz może namiar gdzie , jak by co kontakt priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 29 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2018 na Wieprzę zezwolenie kupisz tu: http://www.infowieprza.pl/ 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzbak7635 Opublikowano 3 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2018 Padło dzisaj parę łdanych rybek były wyjścia ładnych klusek nawet srebniak się złapał dzięki russian80 za oprowadzenie po miejscówkach Wysłane z mojego Hammer Energy przy użyciu Tapatalka 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alex62 Opublikowano 5 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2018 To może przekaż trochę informacji , jaka miejscówka + sprzęt . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maguras Opublikowano 5 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2018 Piękne rybki.... może uderzę na Darłówko we wrześniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
russian80 Opublikowano 5 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2018 (edytowane) Miejscowka to odcinek rzeki w centrum miasta Darlowa,przynęty ja glownie na male wahadlowki,kolega Krzysiek obrotowka i wobler..A to z piatku rybki,i bylo jeszcze pare malych okoni...Sprzet,to sredni spin,do 20gr ja jak i kolega,plecionka..ja uzywam.0,08 .. Edytowane 5 Sierpnia 2018 przez russian80 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maguras Opublikowano 17 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2018 Jestem właśnie w Darlowku. Wczoraj po ciemku za sandaczem chodziłem, ale zero... Dziś idę na okonia... Działał ktoś ostatnio? Jakieś rady? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
russian80 Opublikowano 18 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2018 No próbuj na kanale na odcinku Darlowko Darlowo.na boczny trok,lub glowka i kajtech biały robi robote,ja jak sie wybieram nA kanal to 5rano,lub 17-20.00 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maguras Opublikowano 18 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2018 Dziś wieczorem uderzę na kanał. Wczoraj była zabawa że śledziami ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granvorka Opublikowano 12 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2019 Cześć wszystkim,niedługo wybieram się na zawody spiningowe na kanał morski w Darłówku Wschodnim i na rzece Grabowej. Podpowie ktoś coś? Nie mam pojęcia ani jakie ryby można tam łowić, ani jakimi metodami. Nie wiem kompletnie nic. Zawody odbędą się 31 marca... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
russian80 Opublikowano 12 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2019 Na kanale...jedynie gumy wszelakiej masci..ok 5m gleboko takze gramatura główek do 10gr.Grabowa-blacha wobler,obrotowka,jest troc,szczupak okon,pewnie i jaz..Grabowa "wyższe" odcinki pstrąg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granvorka Opublikowano 13 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2019 A gdzie Twoim zdaniem mam teraz większe szanse na złowienie kilku sportowych okoni? Kanał czy Grabowa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
russian80 Opublikowano 13 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2019 Tylko kanal,gumki max 5cm,skuteczny jest "boczny trok" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi