cezar80 Opublikowano 8 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2019 Tez jestem w darlowku. Poki co okonie na troka jak glupie tyle ze do 15cm. Za sandaczem probowalem i kicha. Poki co to pogoda lipa. Caly czas sztorm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flexx Opublikowano 8 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2019 Poki co to pogoda lipa. Caly czas sztorm. Przy takiej pogodzie może warto przemyśleć, czy nie uiścić odpowiedniej opłaty okresowej i poszukać srebrniaka w górze rzeki? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
russian80 Opublikowano 8 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2019 I to bylby dobry pomysl.. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maguras Opublikowano 9 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2019 Opłaty PZW za górne odcinki rzek strasznie wysokie, jeden dzień 60zł, trzy dni 110zł. Związek sprawnie chroni swoje wody przed turystami ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrklim Opublikowano 9 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2019 Przy takiej pogodzie może warto przemyśleć, czy nie uiścić odpowiedniej opłaty okresowej i poszukać srebrniaka w górze rzeki?Albo ruszyć za kropkami - Kępice, Korzybie...Dużo fajnych miejsc, do tego las. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
panpawel85 Opublikowano 9 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2019 Wieprza od Granicy z wodami morskimi do Kępic ( odcinek no kill- kępice-korzybie wlicza sie w ten obwód)to nie woda PZW... Srebro idzie teraz w ogromnych ilosciach, dają piękne pokazy nad powierzchnią wody, ale nie są zbyt skore do brań 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
binio1111 Opublikowano 30 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2021 Wybieram się do Darłowa. Da radę coś wydłubać na spinning między główkami portu i na kanale portowym? Czy szykować gruntówkę i spławikówkę? Zastanawiam się jakie kijki zapakować (i czy w ogóle je brać.) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cast64 Opublikowano 30 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2021 Napisz do kolegi Radka nick russian80,jest z Darłowa na pewno pomoże. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
binio1111 Opublikowano 30 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2021 Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KamilZatoń Opublikowano 13 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2021 Witam . Poszukuję informacji na temat jeziora Bukowo koło Dąbek. Chodzi mi o możliwość łowienia z brzegu. Łowi ktoś z forumowiczów z brzegu lub brodzi na tym jeziorze? Posiadam ponton , no ale jezioro jest ogromne i dość duże fale na nim występują . Myślicie że ponton zda tam egzamin czy raczej nie warto ryzykować zdrowia ? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabberwokie Opublikowano 13 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2021 Witam . Poszukuję informacji na temat jeziora Bukowo koło Dąbek. Chodzi mi o możliwość łowienia z brzegu. Łowi ktoś z forumowiczów z brzegu lub brodzi na tym jeziorze? Posiadam ponton , no ale jezioro jest ogromne i dość duże fale na nim występują . Myślicie że ponton zda tam egzamin czy raczej nie warto ryzykować zdrowia ? pozdrawiam Wprawdzie w jeziorze nie łowiłem, ale byłem w położonych nad nim Dąbkowicach 2 lata temu, więc może informacje się przydadzą Mieliśmy wtedy z kolegą zamiar wędkować w jeziorze, niestety właśnie fale były spore, a dostępna łódka wyglądała średnio zachęcająco i zrezygnowaliśmy. Nie wiem, czy ponton da radę, zależy pewnie, jaki ponton i jaka pogoda. Z łowieniem z brzegu raczej będzie problem, przynajmniej od strony Dąbkowic jezioro jest mocno porośnięte trzciną, z samego brzegu kiepsko dostępne. Nie jestem pewien, czy da się brodzić (nie wzięliśmy woderów, więc nie próbowaliśmy), wydaje mi się, że okolice brzegów były mocno zamulone. Łowiliśmy wtedy w samym morzu i trochę w takim kanale, który łączy morze z jeziorem (wtedy akurat połączenia z morzem nie było, tylko z jeziorem), wyniki słabe, ale byliśmy tam w maju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepper Opublikowano 20 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2021 Wybieram się po świętach do Darłowa. Czy w porcie o tej porze roku ktoś łowi? Macie Jakieś wyniki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
russian80 Opublikowano 20 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2021 Po świętach to weź zestaw na troć i trzeba poczesac rzekę.. troć wraca do morza po tarle, jest szansa..a w porcie nie wiem...można spróbować pojigowac.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 20 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2021 W porcie chyba nie można spinningować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
russian80 Opublikowano 20 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2021 01.01.2022 start sezon trociowy można spinningowac,nie wiem właśnie czy kolega pisząc po świętach będzie po 01.01 ...bo do pierwszego jest zakaz.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi