skalek-77 Opublikowano 22 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2021 Witam. Mam dość poważny problem z moją Yamaszką I potrzebuje kogoś kto zajmuje się serwisem silniczków zaburtowych a szczególnie ogarnia Yamahę. Szukam po prostu jakiegoś sprawdzonego speca od Yamahy w okolicach OLsztyn -Elbląg- Gdańsk.Kogoś kto na prawdę zna się na temacie trafnie zlokalizuje usterkę i ją naprawi. Nie szukam znawców typu a może to się zepsuło a może tamto. Wymieni pół silnika i może trafi. Takich nie potrzebuję.Ktoś coś podpowie?Będę wdzięczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kostek Kleń Opublikowano 15 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2021 No właśnie Darek miałem jechać na ryby a nic tak bardziej nie wkurza jak nieprzewidziana niespodzianka przed wyjazdem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
skalek-77
Witam.
Mam dość poważny problem z moją Yamaszką I potrzebuje kogoś kto zajmuje się serwisem silniczków zaburtowych a szczególnie ogarnia Yamahę.
Szukam po prostu jakiegoś sprawdzonego speca od Yamahy w okolicach OLsztyn -Elbląg- Gdańsk.
Kogoś kto na prawdę zna się na temacie trafnie zlokalizuje usterkę i ją naprawi.
Nie szukam znawców typu a może to się zepsuło a może tamto. Wymieni pół silnika i może trafi. Takich nie potrzebuję.
Ktoś coś podpowie?
Będę wdzięczny.
Top użytkownicy dla tego pytania
7
7
6
4
Popularne dni
15 Maj
15
22 Mar
14
27 Mar
9
24 Mar
6
Top użytkownicy dla tego pytania
Kostek Kleń 7 odpowiedzi
crizz100 7 odpowiedzi
skalek-77 6 odpowiedzi
miramar69 4 odpowiedzi
Popularne dni
15 Maj 2021
15 odpowiedzi
22 Mar 2021
14 odpowiedzi
27 Mar 2021
9 odpowiedzi
24 Mar 2021
6 odpowiedzi
Popularne posty
crizz100
Uważasz że w serwisie fabrycznym naprawiają inaczej niż przez podmianę kolejnych części i patrzenie czy działa czy nie działa ? Sam pracuje w serwisie dosyć zaawansowanego sprzętu i wiem jak to wyglą
Matteoo
Nurek, włącz sobie poprawianie tekstu, najlepiej na język polski, wkurza mnie jak ludzie piszą: "stau na ludce i mahau wendkom asz mu sie penheże wykrfafily"
skalek-77
Trochę za daleko. Szukam kogoś z okolic do powiedzmy 100 km ode mnie.
Opublikowane grafiki
51 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi