Baloo Opublikowano 10 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2012 Czy ktoś może pomóc zidentyfikować tego stwora>? Lokalny, polski... . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 fish28 Opublikowano 10 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2012 Chyba jest to kraśnik sześcioplamekkilka fotek na dół http://makro-foto-grafia.blog.onet.pl/1,AR3_2009-07_2009-07- 01_2009-07-31,index.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Jack__Daniels Opublikowano 11 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2012 Baloo, a wpadł Ci taki do zupy i boisz się zjeść . Może jakąś ciekawą historię tego robaka, czemu akurat on Cię tak zainteresował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 skalka Opublikowano 11 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2012 Tak to Kraśnik i jest trujący na Lubelszczyźnie też są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 fish28 Opublikowano 11 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2012 No właśnie trujący,więc może zupe chcesz teściowej przyrządzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gość Opublikowano 12 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2012 Hmm... cisza ze strony autora w kontekście, że ten paskud malowany na cometa jest trujący niedobrze wróży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Baloo Opublikowano 13 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2012 Spoko. spoko żyć będę. Wcześniej jakoś nie miałem przyjemności, więc myślałem, że może jakieś ciekawe zjawisko przyszło mi odkryć, ale krótkie studia na Google University i wasza identyfikacja, rozwiała wszelkie wątpliwości. Dzięki za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Baloo
Czy ktoś może pomóc zidentyfikować tego stwora>?
Lokalny, polski...
.
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi