robas Opublikowano 23 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2021 sprawdźcie jak kupiliściehttps://www.fakt.pl/pieniadze/decathlon-ostrzega-przed-kamizelka-ratunkowa/cf331r2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Tresor Opublikowano 23 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2021 Moja ma dwa lata tez muszę sprawdzić? Czy to jednorazowa wtopa? Wysłane z mojego SM-N770F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Dano-G Opublikowano 23 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2021 Moja ma dwa lata tez muszę sprawdzić? Czy to jednorazowa wtopa? Wysłane z mojego SM-N770F przy użyciu TapatalkaPodali daty zakupu pomiędzy któymi zakupiony produkt może być wadliwy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Jano Opublikowano 23 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2021 Moja ma dwa lata tez muszę sprawdzić? Czy to jednorazowa wtopa?sprawdź,w razie czego poszukaj w sieci deklarowanej wagi naboju i porównaj z rzeczywistą 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Sinopapużasty Opublikowano 23 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2021 Gorzej z tymi co kupili z pustym nabojem i tego nie przeczytają... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pasta Opublikowano 29 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2021 Jakby co to powinna mieć 33 gramy 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 TomaszMK Opublikowano 15 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2021 To chyba sobie jednak kupię klasyczną... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
robas
sprawdźcie jak kupiliście
https://www.fakt.pl/pieniadze/decathlon-ostrzega-przed-kamizelka-ratunkowa/cf331r2
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi