pitt Opublikowano 25 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2007 http://www.imakatsu.co.jp/movie/070223_1172228800.asx i jak wam sie podoba? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 explorator73 Opublikowano 25 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2007 Super wabik. W stosunku do prawdziwej ryby ma troszkę wężowatą pracę. Ciekawe ile kosztuje. Będzie ciekawą alternatywą dla Flexxa Strike Pro.P. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mifek Opublikowano 25 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2007 alternatywa???exiu! ja nawet nie chce patrzec na jego cene... flexx wiemy ze stoi ok 30-40 pln u nas w kraju... a javallon.... heheh wole niemyslec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 cezorator Opublikowano 25 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2007 Sam bym się złowił na takiego wobka. Jedyny warunek to musi mieć przystępna cenę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bassy Opublikowano 25 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2007 Przynajmniej będzie bardziej trwały niż jego gumowy brat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mifek Opublikowano 25 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2007 tak sobie mysle ze tanszy niż tego typu ustrojstwo to on nie bedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pitt Opublikowano 25 Lutego 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2007 mysle, ze cena bedzie okolo 50 bucksow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mifek Opublikowano 25 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2007 czyli calkiem taka normalna... jak na javallona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 25 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2007 Cześć,Mnie jak do tej pory najbardziej podobały się Javallon Monster. Pracują niesamowicie i bardzo realistycznie. Czekałem w zeszłym roku na modyfikację oznaczoną literką S (Javallon S) ale się nie doczekaliśmy - nie wiem dlaczego? Z tego co widziałem w katalogach IMAE na 2007r nie ma jeszcze Javallona Hard, wielka szkoda bo chętnie bym nim połowił podczas wyprawy szkierowej. Jednak to jest to bo javallony gumowe wybiłem podczas jednej wyprawy prawie w 100% - jednak szczupaki to nie bassy. Pitt, myślę, że 50 USD on nie będzie kosztował, ale zobaczymy. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
pitt
http://www.imakatsu.co.jp/movie/070223_1172228800.asx
i jak wam sie podoba?
8 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi