Pike_69 Opublikowano 24 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2021 Panowie mam pytanie czy znacie jakiś dobry skup zrzutów ? Jest tego w necie ale wiem ze stawki są różne a nie do końca się znam Wiem ze cena jest uzależniona od wagi formy itp Będę wdzięczny za wskazówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
speku3 Opublikowano 24 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2021 Panowie mam pytanie czy znacie jakiś dobry skup zrzutów ?Jest tego w necie ale wiem ze stawki są różne a nie do końca się znamWiem ze cena jest uzależniona od wagi formy itp Będę wdzięczny za wskazówkiDzwoń i pytaj w tym roku cena oscyluje w granicach 80-100zł tak jak napisałeś im ciekawsza forma i cięższy tym więcej wart. Chyba że forma kolekcjonerska wtedy wycena indywidualna. Na fb są grupy zbieraczy poroży z giełdą tam popytaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi