spy Opublikowano 11 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2012 Szukam serwisu silników zaburtowych Kraków, Katowice. Zna ktoś z Was takowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 newrom Opublikowano 11 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2012 Dobrego nie znam, sądząc po moich poszukiwaniach dwa lata temu takowego w Krakowie nie ma (a może to tylko dlatego że chodziło o stary, bidny silnik - a nie o stukonną nówkę ).A moje ogólne doświadczenia z mechanikami można podsumować Chcesz żeby coś było zrobione, zrób to sam :-/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 gooral Opublikowano 11 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2012 no tez mam takie podejscie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 spy Opublikowano 12 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2012 Oleje, filtry tak ale u mnie w czynnościach serwisowych jest regulacja luzu zaworowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 newrom Opublikowano 12 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2012 Regulacja luzu zaworowego wymaga szczelinomierza (do 30zł) i książki serwisowej (~15zł w wersji elektronicznej).Podstawowe narzędzia w stylu klucze 8, 10, śrubowkręt płaski itp pewnie masz. Robota prosta, czas operacyjny na pierwszy raz max 2h (z wielokrotnym sprawdzaniem czy wszystko gra i wypiciem ulubionego napoju w nagrode ;>).Zakładam że masz regulacje śrubami, a nie płytkami zaworowymi. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 spy Opublikowano 4 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2014 Jakby ktoś szukał serisu Mercury i Suzuki pełen zakres to polecam SPEEDMAXsc Salon Serwis Sklep Motorowodny autoryzowany przedstawiciel Mercury-Mercruiser 30-105 Krakówul. Dojazdowa 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 newrom Opublikowano 4 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2014 Strona im nie działa od miesiąca albo lepiej. Co u nich robiłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 spy Opublikowano 4 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2014 http://www.mercruiser-mercury.pl/ U mnie działa. A robiłem wymianę rozrządu, olejów, filtrów i regulację w Suzuki 9,9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 newrom Opublikowano 4 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2014 mieli speedmaxsc.pl czy coś w ten deseń, przynajmniej tak wynika z gugla. Miałem im zawieźć marinera, ale zrobiłem sobie sam bo uznałem że się zwinęli skoro www nie bangla Dzięki za info, może zimą wrócę do pomysłu dodania ładowania do mojego vikinga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Intro Opublikowano 9 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2018 Szukam do swojego Marinera 8km 2t serwisu z woj.śląskiego.Może ktoś polecić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 K-Pon Opublikowano 29 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2019 Szukam zaufanego serwisanta silników zaburtowych, nie koniecznie z tą "otoczką Firmowości" etc.Szczególnie chodzi o marki SUZUKI i Mariner Może ktoś coś poradzi...Gdzieś na Swoszowicach był Ktoś Taki ale zagubiłem kontakt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 miramar69 Opublikowano 29 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2019 (edytowane) serwis SUZUKI / MARINER SPEED MAXmasz na ul. DOJAZDOWEJ 4 tel. 513 286 200 https://speedmaxsc.pl/pl/i/Kontakt/14 Edytowane 29 Listopada 2019 przez miramar69 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PePe. Opublikowano 29 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2019 Serwis Marcin Swoszowice 602653668 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 K-Pon Opublikowano 29 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2019 Thx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 K-Pon Opublikowano 20 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2019 Serwis Marcin Swoszowice ....KONTAKT NIEAKTUALNY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 evin Opublikowano 20 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2019 A co ci trzeba? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Intro Opublikowano 7 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2022 Szukam serwisu w woj.śląskim może ktoś pomoże.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 blacky24 Opublikowano 7 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2022 W tamtym tygodniu korzystałem z usług serwisu w Gliwicach. Jako że kupiłem silnik potrzeba mu było kompletnego przeglądu i regulacji gaznikow.mogę polecić. Z usługi jestem zadowolony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Intro Opublikowano 7 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2022 Daj namiary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 blacky24 Opublikowano 7 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2022 Serwis motorowodny Gliwice. Okrężna 3. Resztę znajdziesz w google Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Intro Opublikowano 8 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2022 Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
spy
Szukam serwisu silników zaburtowych Kraków, Katowice. Zna ktoś z Was takowy?
20 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi