muskellunge Opublikowano 11 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2012 Witam Kupilem dzis kilka hornecikow z Salmo,ale dopiero w domu zobaczylem,ze jest to model z waskim,krotkim sterem.Widze ze Salmo juz ich w ofercie nie ma.Powiedzcie jak sprawowal sie ten model.W sklepie gdzie je kupowalem jeszcze kilka takich zostalo,warto je wykupic? Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 11 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2012 Warto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zorro Opublikowano 11 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2012 I warto zdjąć kółeczko z mordki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 11 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2012 Kolor gold to była (jest) absolutna kosa na stołeczne klenie i jaśki, szkoda, że nie ma już tych wobków w ofercie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
busz231 Opublikowano 11 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2012 mam jeszcze kilka takich 4cm na 2 kotwice.perełki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J A Z Opublikowano 11 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2012 Kolor gold to była (jest) absolutna kosa na stołeczne klenie i jaśki, szkoda, że nie ma już tych wobków w ofercie. To prywatne uśmieszki - Ogólna odpowiedź - WARTO!!!!!! Wobler ma fajną, ciekawą pracę.Śmiało można zapytać @Yokozuny co dalej z tym wobkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 11 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2012 A dawno temu Piotr P. mi pisał, że kolor był niepopularny. Trochę się to kłóci z oceną użytkowników . Albo...., to nie u nas w kraju był niepopularny A wąski ster, moim zdaniem lepszy. Mniej agresji więcej sensu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muskellunge Opublikowano 13 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2012 Dzieki za odpowiedzi. Jesli idzie o tego horneta w kolorze gold ,to chodzi dokladnie o takie malowanie jak ten na zdjeciu czy jeszcze jakies inne bylo? . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J A Z Opublikowano 13 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2012 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novis Opublikowano 14 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2012 Tomuś, skoro już wątek istnieje, to po kiego te kółeczka? Ciut utrudniają zapięcie przynęty. A co w zamian dawać mają? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotreq Opublikowano 15 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2012 Według mnie dają dodatkowy efekt dźwiękowy obijając się przy prowadzeniu o agrafkę zamiast wbudowanej grzechotki w wobka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 15 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2012 prosta sprawa, po pierwsze to super wabiki sa sytuacje, kiedy wabik lepiej pracuje na agrafce lub nawet na agrafce i dodatkowym kolku lepiej niz bezporednio przywiazany do zestawu ... nie mniej i nie wiecej ... wiec moze dlatego salmo je dodalo a jezeli kolko przeszkadza, to zawsze mozna zdemontowac ... nawet jak sie ma dwie lewe rece Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zorro Opublikowano 15 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2012 Tomuś, skoro już wątek istnieje, to po kiego te kółeczka? Ciut utrudniają zapięcie przynęty. A co w zamian dawać mają? Ano własnie cholera je wi...Bardziej się tylko linka z agrafką plącze (ze 2 razy częściej się o kotwice czepia) i jakoś gorzej pracują (tak jakoś bardziej terkoczą.. ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Obrzyn Opublikowano 23 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2012 Piotr Piskorski 3.5 roku temu napisał na innym forum wędkarskim, że kółka zakładają bo tak lubią wędkarze z USA a to ich największy rynek zbytu podejrzewam. Linka nie wkleję bo nie wiem czy regulamin pozwala. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Opublikowano 25 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2012 Piotr Piskorski 3.5 roku temu napisał na innym forum wędkarskim, że kółka zakładają bo tak lubią wędkarze z USA a to ich największy rynek zbytu podejrzewam. Linka nie wkleję bo nie wiem czy regulamin pozwala.A dokładniej dlatego, że amerykanie (statystycznie) wiążą przynętę wezłem własnym (czyt. nieregularną bułą) bezpośrednio do linki i często nie wiedzą co to agrafka .Więc ciężko powiedzieć, że lubią - no chyba, że to druga część tej samej opowieści. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Obrzyn Opublikowano 26 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2012 Więc ciężko powiedzieć, że lubią - no chyba, że to druga część tej samej opowieści.Nie do końca jestem pewny o co chodzi w tym zdaniu, jeżeli mam być bardziej skrupulatny to czytałem że kółka są zakładane ze względu na klienta w USA, dla mnie to znaczy tyle że pewnie lubią/wolą wiązać przynętę bezpośrednio do żyłki więc Salmo dodaje to kółko żeby praca przynęty była taka jak powinna przy tym sposobie mocowania do zestawu, nikt ich chyba nie zmusza żeby nie używać agrafek? Może o czymś nie wiem, mniejsza zresztą o szczegóły i czepianie się słówek. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi