MarCinFin Opublikowano 25 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2018 (edytowane) Mogę się mylić ale mikadowskie Jaws to BKK. U siebie mam rozmiarówkę od 7g do 20g 1/0-5/0 jednak jest różnica w wykonaniu patrząc na fotki mikadowskie jaws słabo wypadają w porównaniu z BKK. Edytowane 25 Grudnia 2018 przez MarCinFin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WojtekCIN Opublikowano 25 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2018 No rzeczywiście. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinabar Opublikowano 12 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2019 Fajny , syntetyczny materiał znalazłem . 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piethras Opublikowano 29 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2019 Jeśli chodzi o główki bez kołnierza ale z zaczepem np do Keitechów to Dragon podobno szykuje jakiś model do tego przeznaczony. Jak do tej pory używałem mikado jaws oraz podobny model na cieńszym haki od lucky johna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bob74 Opublikowano 29 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2019 ...człowiek cały czas uczy się, gruz- ciężarek / obciażenie. W sumie i to i to ciężar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 1 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2019 Panowie do cannibali 6,8cm jakiej wielkości haków używacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawello Opublikowano 1 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2019 U mnie 1/0. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gnat Opublikowano 26 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2020 Jakiej firmy główki (bez kołnierza) polecacie/stosujecie to małych przynęt typu Keitech 2", Tanta, robaki od FishUp na lekko ? Żeby było na lekko 1-3g a w miarę mocne haki, jaki rozmiar/model/producent ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karpiu95 Opublikowano 26 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2020 Jakiej firmy główki (bez kołnierza) polecacie/stosujecie to małych przynęt typu Keitech 2", Tanta, robaki od FishUp na lekko ? Żeby było na lekko 1-3g a w miarę mocne haki, jaki rozmiar/model/producent ?Mustad, Dorado, Mikado.... no i większosc od forumowych odlewaczy jest git Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacob1993 Opublikowano 26 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2020 Mogę się mylić ale mikadowskie Jaws to BKK. U siebie mam rozmiarówkę od 7g do 20g 1/0-5/0 17g.jpg mikado.jpg jednak jest różnica w wykonaniu patrząc na fotki mikadowskie jaws słabo wypadają w porównaniu z BKK.bkk ma 7 gramow na hakach 4 i 2 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kostom63 Opublikowano 27 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2020 Cześć, Dragon agressor polecam Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Squidward Opublikowano 9 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2020 Keitechy easy shiner 2/3 cale, jaką gramature główek do nich zastosować w poszukiwaniu Wiślanych okoni?czytałem gdzieś, że do tych gum 2-3 gramy maksymalnie, że ciężej gorsza praca czy cuś.Ale czy tak mam właśnie szukać przy dnie okoni? Z tak lekkimi główkami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
steniu7 Opublikowano 29 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2021 Formy dalej aktualne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janosik_84 Opublikowano 7 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2022 ello,macie może jakieś namiary na haki okoniowe z cieńkiego drutu?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario70 Opublikowano 7 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2022 ello,macie może jakieś namiary na haki okoniowe z cieńkiego drutu??WitamTe polecam https://www.fishing-mart.com.pl/pl2/mustad-glowki-jigowe-micro-ekono/s/6513?gclid=Cj0KCQjwguGYBhDRARIsAHgRm49BqE7VfjAWZKnSE_8iNydvYEozWFgizZZ2sTiG_bf2WEjA7jEtgTQaAnIFEALw_wcB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiwaldi1970 Opublikowano 7 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2022 ello,macie może jakieś namiary na haki okoniowe z cieńkiego drutu??Tu na forum często wystawia dobre główki @cyprys . Jak nie ma to pisz na PW do niego. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kokosz Opublikowano 7 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2022 (edytowane) Tu na forum często wystawia dobre główki @cyprys . Jak nie ma to pisz na PW do niego. @cyprys robi na hakach mustada z mikrozadzirami na trzonku, są i okrągłe i trójkątne główki.Mam, i używam. Edytowane 7 Września 2022 przez Kokosz 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cobrax Opublikowano 7 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2022 Najlepsze główki jakie miałem to te od Cyprysa. Szczerze polecam. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinMal Opublikowano 7 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2022 Również polecam! na Mustadach z mikro zadziorami od Cyprysa,ostre że trzeba na palce uważać! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
byk Opublikowano 8 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2022 http://jerkbait.pl/topic/171966-g%C5%82%C3%B3wki-microdoci%C4%85%C5%BCenia/ wystarczy wbić i luknąć - a Marcin Cyprys godny polecenia człek !!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojto-ryba Opublikowano 6 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2022 Orientuję się może ktoś z Was na jakich hakach jigowych są robione główki z Kamatsu bądź Mikado (trójkątne) i gdzie można takie dostać?Może ktoś zna jakieś alternatywne haki o podobnych parametrach czyli mocne, ostre i niedrogie ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Okoń 1977 Opublikowano 6 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2022 Mikado jaws trójkątne to raczej bkk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 6 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2022 (edytowane) Może VMC Barbarian spełnią Twoje oczekiwania?Mocne i ostre! Edytowane 6 Października 2022 przez cyprys19 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojto-ryba Opublikowano 6 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2022 Mikado jaws trójkątne to raczej bkkGdzie takie "bkk" można kupić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojto-ryba Opublikowano 6 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2022 Może VMC Barbarian spełnią Twoje oczekiwania?Mocne i ostre! 20220723_222615.jpgVMC jak dla mnie za słaby. Porównaj hak VMC np. w rozmiarze 3/0 z Kamatsu lub Mikado. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi