bjpol Opublikowano 11 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2012 Dzien dobry .... Czy ktoś wie, gdzie we Wrocławiu można dokupić podkładkę do kołowrotka Dragon maxima 1030i? Ostatnio zdejmując nad wodą szpulę zgubiłem jedną z trzech podkładek znajdujących się na trzpieniu, została mi zębatka, jakaś podkładka pod nią, ale jednej mi brakuje - nawet nie pamiętam jak wyglądała, chyba jakaś taka czerwonawa była . Najciekawsze jest to, że o tym, że zginęła przekonałem się dopiero w domu (sprawdziłem w necie, że muszą być trzy), a kołowrotek chodził bez niej raczej normalnie. Jakby ktoś mógł pomóc, to proszę ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bjpol Opublikowano 12 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2012 ... już nieaktualne, serwis stanął na wysokości zadania, dogadał się ze sprzedawcą i brakującą część dostałem od ręki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi