MichałSt Opublikowano 30 Kwietnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2024 Witam serdecznie! Czy wędkuje ktoś aktualnie w bezpośredniej okolicy Wolina? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filip0985 Opublikowano 1 Maja 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2024 Ja tam nie łowiłem od czasu jak drugi most drogi ekspresowej zaczęli budować i bezpłatne miejsce do wodowania łodzi zlikwidowali. Ale chętnie bym tam wrócił. Zna ktoś może jakieś miejsce żeby można było bezpłatnie się zwodować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FidoAngel Opublikowano 17 Lipca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2024 Koleżanki i koledzy, jak sprawa pływanie na BellyBoat na Zalewie, czy wystarczy kamizelka asekuracyjna czy wymagają, przy kontroli, ratunkowej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flexx Opublikowano 17 Lipca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2024 To Dziki Zachód. Założę się, że większość miejscowych szeryfów nie widziała na oczy belly boat. W razie czego będą tak przejęci widokiem tego dziwnego pływającego wehikułu, że nie zwrócą uwagi na kamizelkę... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PLnK Opublikowano 18 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja Witam, czy może jest ktoś na forum z okolic Dziwnowa i zna Zalew Kamieński? Wybieram się nad morze pod koniec maja i nie mam pojęcia jaki sprzęt zabrać. Z tego co czytałem to szału nie będzie i głownie okoń jest w zasięgu (szczególnie, że łowić będę z brzegu). Mam problem z doborem gramatury przynęt bo mam miejsce ledwo na jedną wędkę i może ze 2 pudełka upcham. Będę wdzięczny za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszko Opublikowano 18 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja Byłem tam raz u teścia, stacjonowała tam jego jednostka...,ogólnie mnogość siat była zatrważająca-rybacy cieszyli się na widok płotek..,większość wędkarzy nastawiała się na węgorze, a właściwie węgorzyki-łowili małe sznurówki. Było to właśnie w połowie maja. Raz udało mi się namówić na wypłynięcie w morze- i to było najlepsze co mogłem wtedy zrobić- rodzinke niestety szybko położyła przypadłość morska..,ale teściu trzymał kurs i udało się pięknie pobawić z belonami.Dodam, że nocowaliśmy na zalewie przez tydzień na jachcie..,w różnych miejscach...i widok spławów większych ryb czy pogoń drapieżników, malował się dopiero jak uruchamiałem wyobraznię ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PLnK Opublikowano 18 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja Byłem tam raz u teścia, stacjonowała tam jego jednostka...,ogólnie mnogość siat była zatrważająca-rybacy cieszyli się na widok płotek..,większość wędkarzy nastawiała się na węgorze, a właściwie węgorzyki-łowili małe sznurówki. Było to właśnie w połowie maja. Raz udało mi się namówić na wypłynięcie w morze- i to było najlepsze co mogłem wtedy zrobić- rodzinke niestety szybko położyła przypadłość morska..,ale teściu trzymał kurs i udało się pięknie pobawić z belonami.Dodam, że nocowaliśmy na zalewie przez tydzień na jachcie..,w różnych miejscach...i widok spławów większych ryb czy pogoń drapieżników, malował się dopiero jak uruchamiałem wyobraznię ...Czyli jednym zdaniem: nie nastawiać się na eldorado Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FidoAngel Opublikowano 18 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja Nie nastawiać się.... Weź jedną wędkę pod bocznego troka, cieżarki do 20g i trochę gumek, wystarczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Okonhel Opublikowano 23 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja W Dziwnowie koło mostu na BT możesz połowić okoni jeśli jeszcze wszystkiego nie wyłowili. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi