Trzeci79 Opublikowano 30 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2021 Jeżeli ktoś ma możliwość zrobienia przelewu w Hrywnach to proszę o kontakt. Mój bank nie obsługuje hrywien niestety. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
albercik2 Opublikowano 30 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2021 Spróbuj przez Azimo lub Revolut Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trzeci79 Opublikowano 30 Marca 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2021 Dzięki ale Azimo ma w USD lub euro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dante Opublikowano 30 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2021 Revolut da radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trzeci79 Opublikowano 30 Marca 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2021 Jednak Revolut nie dał rady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matteoo Opublikowano 30 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2021 Westerunion, pko bp, wise, , każdego banku wyślesz kasę, jak na konto firmowe, to płać w dolarach, a bank ukraiński przeliczy na hrywny. Jak prywatnie to westerunion. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trzeci79 Opublikowano 31 Marca 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2021 Konto jest prywatne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matteoo Opublikowano 31 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2021 To westerunion Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hm62 Opublikowano 1 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2021 (edytowane) Zły pomysł :-) Edytowane 1 Kwietnia 2021 przez hm62 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luckyguliver Opublikowano 1 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2021 Jeżeli ktoś ma możliwość zrobienia przelewu w Hrywnach to proszę o kontakt. Mój bank nie obsługuje hrywien niestety. Pozdrawiamhttps://wise.com/pl/ Ja od wielu lat uzywam wise (dawniej Transferwise) i jestem bardzo zadowolony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JimbeamPK Opublikowano 1 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2021 Możesz też skorzystać z przekazu pocztowego na poczcie, ale wtedy odbiorca musi odebrać w gotówce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trzeci79 Opublikowano 1 Kwietnia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2021 Dzięki wszystkim. Najbardziej pomocny okazał się kolega na priv który polecił mi naszego forumowego kolegę chyba z Ukrainy. Temat ogarnięty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi