tpe Opublikowano 12 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2012 Dobra, przyznam się lubię seriale...Ale najbardziej te, których emisje już zakończono. Ostatnio skończyłem oglądać pełne 11 sezonów M.A.S.H., w kolejce czeka Przystanek Alaska, co kilka lat miażdżę całość Przyjaciół. A co Wy oglądacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 12 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2012 Dexter 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monk Opublikowano 12 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2012 Six feet under i The Wire to moje ulubione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 12 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2012 Dexter Ostatni sezon czeka u mnie na emisję, ale czekam na długie jesienne słotne wieczory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 12 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2012 Mnie to złapało jak leżałem po operacji.6 tygodni, by nie oszaleć od niechcenia wrzuciłem na ruszta Archiwum X. I zaczeło się, później Dexter, house itdAle zdecydowanie najbardziej przypadł mi do gustu Breaking Bad. Nie wiem, może jakaś solidarność zawodowa chemików, którzy mają lub po kilku latach wdychania syfu pewnie będą mieć raka ?Ciekawie opowiedziane historie, na które troszkę by zabrakło czasu w standardowych 2h filmu.Z ciekawych jeszcze Justified i dość zabawny supernatural. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 12 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2012 Dexter Ostatni sezon czeka u mnie na emisję, ale czekam na długie jesienne słotne wieczory Ja ostatnimi czasy sezon Dexa lykam zwykle w ciagu weekendu. Kilka butelek wina. Kolacja w polowie cyklu... Ostatnio ogladalem Breaking Bad. Dex to nie jest. Ale polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 12 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2012 Six feet under i The Wire to moje ulubione Wcale nie jestem zaskoczonym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 12 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2012 Justified ma coś w sobie Supernatural, pamiętam jeden dialog:- o to jak w Kodzie L. da Vinci, czytałeś?- nie, czekam na film Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 12 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2012 Supernatural, pamiętam jeden dialog:- o to jak w Kodzie L. da Vinci, czytałeś?- nie, czekam na film Sporo mają dobrych dialogów.Choć największym bonusem są ludzie biorący to na klatę - poczytaj sobie po necie trochę opinii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RedruM Opublikowano 12 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2012 Jak seriale to tylko przyrodnicze. Jak przyrodnicze to tylko BBC. Ostatnio Human Planet oraz Pułudniowy Pacyfik. Klasa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włóczykij Opublikowano 12 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2012 Big Bang Theory - są odcinki przy których się uśmiałem bardziej niż na kilku dobrych komediach razem wziętych. Codo serii przyrodniczych z BBC, szczerze polecam life i Planet Earth - szczęka na podłodze Californication też warte obejrzenia. Six feet under łyknąłem z przyjjemnością. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteWillow Opublikowano 12 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2012 Misfits - też całkiem przyzwoity serial, chociaż na początku wieje trochę nudą ale szybko się rozkręca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gorgol Opublikowano 12 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2012 A ja może i podjadę dramatem,ale dla mnie hitem ostatnich lat są>Włatcy móch< , Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciiech Opublikowano 12 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2012 Zakazane Imperium tylko 1 sezon, dalej średniawka. The Borgias - rewelacja, szczególnie 2 sezon. Dalej już ulubione: Rzym - dla mnie arcydzieło - wplecenie losów bohaterów w czasy Juliusza Cezara i Oktawiana Augusta Mad Men - niby obyczajówka o niczym, ale uwielbiam Don'a Draper'a Band of Brothers - w całokształcie - chyba najlepszy serial jaki oglądałem, powala dramaturgią, sposobem kreowania postaci, widz czuje się, jakby był jednym z Nich Zawiodłem się Pacyfikiem, House był początkowo dobry - z czasem wypalenie tematu i romansidło. Mam ochotę zobaczyć Breaking Bad. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majster Opublikowano 12 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2012 Nie przepadam za serialami, ale coś tam czasami... Przystanek AlaskaMiasteczko Twin PeaksRodzina Soprano Trochę Dextera, House'a, Archiwum, pomijam polskie cztery alternatywy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 12 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2012 Dla mnie zawsze Ferdek Kiepski jest nr 1 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zorro Opublikowano 12 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2012 Czterej pancerni..., Alternatywki, Zmiennicy, Janosik... Sentymentalnym się jest.. <_< Choroby jakie leczy House, to chyba są wymyślane na potrzeby serialu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darsio Opublikowano 12 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2012 Starsi pewnie pamiętają,niezapomnianą grę Aktorów i te dialogiKariera Nikodema Dyzmy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarek Opublikowano 12 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2012 No to widzę, że nie tylko ja jestem uzależniony od seriali Przez całe studia nie oglądałem już prawie w ogóle telewizji jedynie zagraniczne seriale i kontynuuję ten trend. A zaczęło się oczywiście od Lost Z wymienionych tutaj oglądałem i genialne są (kolejność przypadkowa)1) Dexter2) The Big Bang Theory3) Californication (to trzeba zobaczyć - szczególnie odcinek jak Hank gra w golfa )4) House MD5) Breaking Bad Supernatural był fajny, ale w końcu trochę mnie znudził. Poza tym z niewymienionych 1) How I Met Your Mother2) IT Crowd - brytyjski serial - może lubię go bo też jestem informatykiem ale uważam, że również warto zobaczyć3) Two And a Half Men4) Chuck taki lekki - znośny 5) Hell on Wheels Jak ktoś lubi Dylana Morana (zobaczcie jego stand upy na youtube) to można zobaczyć księgarnię Black Books Ze starszych to oczywiście Przystanek Alaska, M.A.S.H., Friends no i cała seria Stargate !! SG1, Atlantis i niedokończona Universe. Jeśli chodzi o nowe seriale, to polecam House of Lies, fajnie zapowiada się też Continuum. Pewnie o czymś zapomniałem, ale możecie z tego już coś wybrać Parę lat oglądania zrobiło swoje Jak zaczynałem serial, który już miał kilka sezonów to bywało, że można było cały sezon wciągnąć w parę dni a tak to po jednym odcinku z każdego będącego aktualnie On Air na tydzień (często 20 minutowych). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miras1983 Opublikowano 12 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2012 a, M jak Miłość? nikt nie ogląda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarek Opublikowano 12 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2012 a, M jak Miłość? nikt nie ogląda? Masz tu odpowiedź http://www.joemonster.org/filmy/12307/Czym_sie_rozni_polski_ film_od_amerykanskiego_ P.S.Przypomniała mi się jeszcze oczywiście Kompania Braci no i Weeds Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
range1970 Opublikowano 12 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2012 Daleko od szosy, 07 zgłoś się, Kariera Nikodema Dyzmy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bjpol Opublikowano 12 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2012 Rzym, Gra o tron ... i podobne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 12 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2012 az dziw bierze, że nikt nie wspomniał o Pingwinach z Madagaskaru... dziwne... przecież i tak wszyscy wiedzą, że to najlepsze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 12 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2012 Widzę, że temat się rozwija Tak w przerwie między rybkami przypomniałem sobie - Homeland! Objawienie zeszłego sezonu, chociaż zakończenie mnie trochę rozczarowało... Teoria to chyba najlepszy serial komediowy emitowany obecnie Hank wymiata, nikt nie potrafi sobie spieprzyć życia jak on. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi