zorro Opublikowano 12 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2012 S P A D K O B I E R C Y !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Opublikowano 13 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2012 Owszem przyznaję, że pingwiny są niezgorsze. Inna sprawa, że mogę je oglądać ze swoją córeczką .Tylko raz Dr House był wymieniony? Aż dziwne. No chyba, że nie wypada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeziorm 1 Opublikowano 13 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2012 S P A D K O B I E R C Y !!! o to to to jest najlepszy serial, no i te pingwiny też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 13 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2012 Widzę, że temat się rozwija Tak w przerwie między rybkami przypomniałem sobie - Homeland! Objawienie zeszłego sezonu, chociaż zakończenie mnie trochę rozczarowało... Teoria to chyba najlepszy serial komediowy emitowany obecnie Hank wymiata, nikt nie potrafi sobie spieprzyć życia jak on. I kłaniają się dziury w głowieHell on wheels - super sprawa. Dobrze, by zwykłe filmy robiono w ten sposóbHomeland - też wciąnąłCalifornication - dla mnnie to jakieś kuriozum. Z jednej strony popłakać się można, z drugiej, nie zaskoczył u mnie i tak od czasu do czasu po odcinku wciągam.Lie to me - też z ciekawoscią obejrzałem, choć niestety po kilku odcinkach schemat gryzie w oczy (podobnie jak i house) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jack__Daniels Opublikowano 16 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2012 House - bo dr Cuddy (chyba tak to się pisze) i trzynastka Filary Ziemi - dzieje się w średniowieczu - z początku nie chciałem oglądać bo jakieś dziady i mnichy chodziły po ekranie, a później wciągnął i dałbym mu 8/10.Mentalista - wypełniacz czasu po pracy, można się pogapić jak się je obiad .Kompania braci - absolutny top.Pacyfik - za bardzo byłem podjarany kompanią braci, żeby Pacyfik docenić, pomimo że KB oglądałem rok wcześniej. Być może za dużo po Pacyfiku oczekiwałem.Gra o Tron - fikszon fakszon, ale kupy się trzyma, a i czasami lubię takie klimaty.Zakazane Imperium - mogę polecić z czystym sumieniem .. oglądałem tylko pierwszy sezon, a widzę, że ktoś już pisał, że tylko pierwszy się powinno obejrzeć.Jest też taka niemiecka seria Maxiumum Perversum ale to już jak ktoś lubi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepa73 Opublikowano 16 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2012 Świat według Bundych - samo życieAll Bundy to mój idol. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarek Opublikowano 16 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2012 Zaczął się ostatniej nocy nowy sezon Breaking Bad!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 18 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2012 W USA odbył się Comic Con, na hatak.pl można poczytać i pooglądać info o wszelkich serialowych i filmowych nowościach/kontynuacjach na przyszły sezon. P.S. Zakończono emisję Eureki, szkoda... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gadget Opublikowano 18 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2012 Ostatnio bardzo dobrym serialem był Sherlock Holmes co prawda jest tylko 6 odcinków ale po 1,5h. POLECAM!http://www.youtube.com/watch?v=YcFHeTaS9ew 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dj_krystus Opublikowano 30 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2012 Aż dziw, że nikt nie wspomniał o The Walking Dead. Jak dla mnie, najlepszy serial jaki oglądałem, choć prawdę mówiąc nie dużo. N akoncie mam Misfits, House'a, The River, Bones, Touch troche Dextera i Mentalisty. Z polskich tylko Pitbull, zastanawiam się czy nie obejrzec go kolejny raz bo jak dla mnie - bomba. Kto nie oglądał The Walking Dead to polecam nadrobić bo teraz jest czas w przerwie między sezonami . Sam czaje się na Breaking Bad Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maynard Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Całe sezony w jeden weekend?! Czekacie na długie jesienne wieczory?!? A wędkujecie jeszcze? <_< No dobra, też coś tam oglądam, sam nigdy - tylko z ukochaną, czyli albo jakieś medyczne romansidło jak Grey's Anatomy, jakieś wampirze romansidło jak True Blood, albo po prostu jakieś romansidło. Californication, Game of Thrones, Jericho i jeszcze parę by się znalazło (głównie seriale naszego dzieciństwa jak X-files), ale konsekwentnie wprowadzam stare polskie filmy i seriale w miejsce tych co są na topie PozdrawiamGrzesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Rodzinka.pl rządzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 1 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Wróciły po wakacyjnej przerwie nasze ulubione seriale, oglądam właśnie Homeland, w kolejce czeka kilka innych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarek Opublikowano 1 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Dexter zaczął się piorunująco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peresada Opublikowano 4 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2012 (edytowane) WitamMasa fajowych sie przewinela. Ja ze swojej strony proponuje produkcje hbo "the wire" oraz " six feet under" oraz brytjski komediowy "peep show"Sopranos juz ktos wspomnial. Moim zdaniem serial wszechczasow.Pozdrowka o wlasnie zauwazylem ze the wire tez juz zostalo polecone Edytowane 4 Października 2012 przez peresada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bassy Opublikowano 4 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2012 az dziw bierze, że nikt nie wspomniał o Pingwinach z Madagaskaru... dziwne... przecież i tak wszyscy wiedzą, że to najlepsze... Dialogi mają super. Kompania braci, Alternatywy , Generation kill ( HBO), no i szkoda ze nie wyjdzie na blu ray Czas honoru zwłaszcza sezon 1. Rzym jest fajny. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 4 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2012 Ja ostatnio wpadłem oglądam Castla.Wcześniej i lubię powracać Różowe lata 70-te.Heels of wheels, alphas, eureka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek_W Opublikowano 4 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2012 1. Escrava Isaura2. Kariera Nikodema Dyzmy3. Alternatywy 44. Star Trek TOS5. Star Trek TNG6. Stawka większa niż życie7. Due South 8. Family Guy9. X-Files10. Janosik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hasior Opublikowano 5 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2012 How I Met Your Mother-humor jest przedni pełno podtekstów,no i jeszcze Pacyfic -wojenny Toma Hanksa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateusz998 Opublikowano 5 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2012 Jak dla mnie fajnym serialem jest, a właściwie była Fala Zbrodni(jakby ktoś chciał pooglądać to jest na Ipla i są teraz powtórki na Atm rozrywka o 21).A tak poza tym to lubię Skazany na śmierć, 07 zgłoś się, a z komediowych to rodzinka.pl i Mamuśki(serial chyba z 2007 roku, powstało z 30 odc). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 9 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2012 Nowy Homeland daje radę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaczek23 Opublikowano 9 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2012 (edytowane) Niekoniecznie w kolejności od najlepszego do najgorszego, ale z inteligentnym humorkiem:1. Pingwiny z Madagaskaru2. Włatcy Móch3. Spadkobiercy4. Big Bang Teory5. On, Ona i dzieciaki (osobiście mój THE BEST)oglądałem chyba wszystkie odcinki z ctzery razy )6. Bajer z Bel Air(The fresh prince o Bel Air) pamięta ktoś?? 7. Dr Hause8. Mentalistano i to by było na tyle na tą chwilę.A i dodałbym9. Dwóch i pół10. Love & Mariage(świat wg Bundych)11. wszyscy kochają RaymondaPozdrawiam Edytowane 9 Października 2012 przez szpaczek23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 11 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2012 Nowy Homeland daje radę... Początek piorunujący! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Sheldon wymiata Popłakałem się ze śmiechu http://www.youtube.com/watch?v=_RfnRy2Tr9kWiem, wiem, głupie i amerykańskie, ale czasami warto się z czegoś pośmiać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Mnie wciągnęły nowe:1. Banshee.2. Vegas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi