Skocz do zawartości

Seriale

tpe

Rekomendowane odpowiedzi

Widzę, że temat się rozwija :mellow:

Tak w przerwie między rybkami przypomniałem sobie - Homeland! Objawienie zeszłego sezonu, chociaż zakończenie mnie trochę rozczarowało...

Teoria to chyba najlepszy serial komediowy emitowany obecnie :lol:

Hank wymiata, nikt nie potrafi sobie spieprzyć życia jak on. :D

I kłaniają się dziury w głowie

Hell on wheels - super sprawa. Dobrze, by zwykłe filmy robiono w ten sposób

Homeland - też wciąnął

Californication - dla mnnie to jakieś kuriozum. Z jednej strony popłakać się można, z drugiej, nie zaskoczył u mnie i tak od czasu do czasu po odcinku wciągam.

Lie to me - też z ciekawoscią obejrzałem, choć niestety po kilku odcinkach schemat gryzie w oczy (podobnie jak i house)

House - bo dr Cuddy (chyba tak to się pisze) i trzynastka :D

Filary Ziemi - dzieje się w średniowieczu - z początku nie chciałem oglądać bo jakieś dziady i mnichy chodziły po ekranie, a później wciągnął i dałbym mu 8/10.

Mentalista - wypełniacz czasu po pracy, można się pogapić jak się je obiad :D.

Kompania braci - absolutny top.

Pacyfik - za bardzo byłem podjarany kompanią braci, żeby Pacyfik docenić, pomimo że KB oglądałem rok wcześniej. Być może za dużo po Pacyfiku oczekiwałem.

Gra o Tron - fikszon fakszon, ale kupy się trzyma, a i czasami lubię takie klimaty.

Zakazane Imperium - mogę polecić z czystym sumieniem :D.. oglądałem tylko pierwszy sezon, a widzę, że ktoś już pisał, że tylko pierwszy się powinno obejrzeć.

Jest też taka niemiecka seria Maxiumum Perversum :D ale to już jak ktoś lubi :D

• 2 tygodnie później...

Aż dziw, że nikt nie wspomniał o The Walking Dead. Jak dla mnie, najlepszy serial jaki oglądałem, choć prawdę mówiąc nie dużo. N akoncie mam Misfits, House'a, The River, Bones, Touch troche Dextera i Mentalisty. Z polskich tylko Pitbull, zastanawiam się czy nie obejrzec go kolejny raz bo jak dla mnie - bomba. Kto nie oglądał The Walking Dead to polecam nadrobić bo teraz jest czas w przerwie między sezonami :D . Sam czaje się na Breaking Bad

Pozdr

Całe sezony w jeden weekend?! :o Czekacie na długie jesienne wieczory?!? :huh: A wędkujecie jeszcze? :lol: <_<

No dobra, też coś tam oglądam, sam nigdy - tylko z ukochaną, czyli albo jakieś medyczne romansidło jak Grey's Anatomy, jakieś wampirze romansidło jak True Blood, albo po prostu jakieś romansidło. :lol: Californication, Game of Thrones, Jericho i jeszcze parę by się znalazło (głównie seriale naszego dzieciństwa jak X-files), ale konsekwentnie wprowadzam stare polskie filmy i seriale w miejsce tych co są na topie :mellow:

Pozdrawiam

Grzesiek

• 1 miesiąc temu...

Witam

Masa fajowych sie przewinela. Ja ze swojej strony proponuje produkcje hbo "the wire" oraz " six feet under" oraz brytjski komediowy "peep show"

Sopranos juz ktos wspomnial. Moim zdaniem serial wszechczasow.

Pozdrowka

o wlasnie zauwazylem ze the wire tez juz zostalo polecone

Edytowane przez peresada

az dziw bierze, że nikt nie wspomniał o Pingwinach z Madagaskaru...

dziwne... przecież i tak wszyscy wiedzą, że to najlepsze... :mellow:

Dialogi mają super. Kompania braci, Alternatywy , Generation kill ( HBO), no i szkoda ze nie wyjdzie na blu ray Czas honoru zwłaszcza sezon 1. Rzym jest fajny.

• Like 1

Jak dla mnie fajnym serialem jest, a właściwie była Fala Zbrodni(jakby ktoś chciał pooglądać to jest na Ipla i są teraz powtórki na Atm rozrywka o 21).

A tak poza tym to lubię Skazany na śmierć, 07 zgłoś się, a z komediowych to rodzinka.pl i Mamuśki(serial chyba z 2007 roku, powstało z 30 odc).

Niekoniecznie w kolejności od najlepszego do najgorszego, ale z inteligentnym humorkiem:

1. Pingwiny z Madagaskaru

2. Włatcy Móch

3. Spadkobiercy

4. Big Bang Teory

5. On, Ona i dzieciaki (osobiście mój THE BEST)oglądałem chyba wszystkie odcinki z ctzery razy :))

6. Bajer z Bel Air(The fresh prince o Bel Air) pamięta ktoś?? :D

7. Dr Hause

8. Mentalista

no i to by było na tyle na tą chwilę.

A i dodałbym

9. Dwóch i pół

10. Love & Mariage(świat wg Bundych)

11. wszyscy kochają Raymonda

Pozdrawiam

Edytowane przez szpaczek23

• 5 miesięcy temu...