mdziam_78 Opublikowano 24 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2014 Gra o Tron do serial zasługujący na miano Epickiego. Książka jest jeszcze lepsza. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mosteque Opublikowano 24 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2014 Mogę się tylko zgodzić.Ale jak ktoś uwielbia serial, to musi się zabrać za książkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EMMS Opublikowano 29 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2014 Książka absolutnie miażdży! Tylko, żeby "Dżordż" zdążył wydać dwa następne tomy w akceptowalnym czasie, a nie np za 5 lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popeye Opublikowano 29 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2014 Ale nowy sezon GoT jest jak dla mnie najsłabszy, przewidywalny. Nie ma takiego napięcia jak w poprzednich sezonach. Mimo to, jeden z lepszych seriali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 29 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2014 Obejrzałem do końca drugiego Hannibala - robi wrażenie, choć ostatnie odcinki to ostre przegięcie jest.Z ciekawych - Fargo, zapowiada się nieźle. Dosć specyficzne poczucie humoru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody1998 Opublikowano 29 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2014 A co powiecie o walking dead ponad 1,5 mln$ na 1 odcinek, serial epicki z wieloma nagrodami no i oczywiscie supernatural:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdasCzeski Opublikowano 29 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2014 Jest wiele dobrych seriali, ostatnio ta forma wyszła z szafy i staje w szranki z filmem... Niemniej jeden (przynajmniej w kategorii groza/kryminał/tajemnica) jest niedoścignionym ideałem... "Miasteczko Twin Peaks". Pamiętam jak chyba 1 raz był emitowany w TV... z pod koca oglądałem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EMMS Opublikowano 29 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2014 Ten sezon faktycznie momentami kuleje, ale tu raczej HBO spieprzylo sprawę, bo chcą 500 zmienić w jeden tylko sezon - mam nadzieję że przy sezonie 4 się ogarną @AdasCzeski mówisz że twin peaks jest godne obejrzenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 29 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2014 ...jest niedoścignionym ideałem... "Miasteczko Twin Peaks". Pamiętam jak chyba 1 raz był emitowany w TV... z pod koca oglądałem. Świetny serial.Pamiętam jak koleżanki namawialiśmy by robiły numer z ogonkiem od wisienki.Żadna nie potrafiła. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert.bednarczyk Opublikowano 29 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2014 Jest wiele dobrych seriali, ostatnio ta forma wyszła z szafy i staje w szranki z filmem... Niemniej jeden (przynajmniej w kategorii groza/kryminał/tajemnica) jest niedoścignionym ideałem... "Miasteczko Twin Peaks". Pamiętam jak chyba 1 raz był emitowany w TV... z pod koca oglądałem. O tak..... potwierdzam. Klimat niesamowity, genialna muzyka. To nie przypadek - reżyserował David Lynch. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kardi Opublikowano 30 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2014 http://pl.wikipedia.org/wiki/Angelo_BadalamentiTo a'propos muzyki towarzyszącej serialowi,Mniodzio na maksa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sacha Opublikowano 30 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2014 Widzę że jestem mocno do tyłu z serialami ale spoko, przeżyję wolę książki , taki trochę zacofany jestem.Tego co Wy oglądacie zupełnie nie znam ale żonie dałem się namówić na "Vikings" - bardzo mi się podobało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 30 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2014 Też jeszcze nie dawno się wzbraniałem. Uważałem, to za pożeracze czasu. Ale Gra... i Breaking Bad wciąga jak narkotyk. I pożera czas. Miałem rację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pavko Opublikowano 30 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2014 Jak oglądacie Chicago Fire to polecam spin off'a Chicago PD, zacząłem z nudów i teraz znowu czekam na kolejny sezon kolejnego serialu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody1998 Opublikowano 30 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2014 a co na temat Breaking Bad:) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 2 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 Właśnie trawię Miami Vice. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thibar Opublikowano 3 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2014 Widzę że jestem mocno do tyłu z serialami ale spoko, przeżyję wolę książki , taki trochę zacofany jestem.Tego co Wy oglądacie zupełnie nie znam ale żonie dałem się namówić na "Vikings" - bardzo mi się podobało.Świetny serial.. klimat Gry o Tron, jednak Wikingowie - ciekawszy.Polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kardi Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Stonowany,ciekawy serial o polityce w Danii. Aktualnie w Ale Kino - tytuł polski "Rząd" Świetne role kobiece w tym grającej panią premier, Polecam ,bo czuję,że tak może wyglądać polityczna kuchnia w demokratycznej Europie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 20 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2015 Świetny serial.. klimat Gry o Tron, jednak Wikingowie - ciekawszy.Polecam Właśnie rozpoczął się trzeci sezon. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 20 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2015 Gdzie leci? Jednak Breaking Bad chyba nic nie przebije. Szkoda, że już nie będzie nowych odcinków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 20 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2015 Na History i .... online. Breaking Bad było świetne, ale to zupełnie inne klimaty.Teraz pojawił się serial powiązany tematycznie, ale nie miałem czasu by się zapoznać.http://www.filmweb.pl/serial/Better+Call+Saul-2015-697645 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarek Opublikowano 21 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2015 Better call Saul zaczyna się lepiej niż zaczął się Breaking Bad... Zobaczymy co będzie dalej ale ja jestem na prawdę dobrej myśli! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kokosz77 Opublikowano 21 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2015 A ja dzis zauważalnym ze wrócili Vikingowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaczor Opublikowano 21 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2015 Koledzy jest darmowe konto na Zalukaj.Ktoś w pracy mi o tym powiedział i do dziś korzystam. Login:lombardzik ,hasło:lombard. Mielę tam większość seriali i filmów(jest tego masa),niektóre kopie średniej jakości.No ale cóż,jak się nie ma tv,to się lubi co się ma Breaking Bad,jak dla mnie świetny serial ale teraz wyczekuję nowej Gry o tron i nowych odcinków Twin Peaks. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Obcy Opublikowano 21 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2015 Pitbull. Jeszcze Odwróceni. Zwłaszcza pierwszy bardzo dobry. Oczywiście z tych nowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi