woblery z Bielska Opublikowano 21 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2015 Z przyczyn zdrowotnych w ostatnich miesiącach miałem więcej czasu, więc na necie poprzeglądałem sobie trochę seriali - starszych i nowszych. Miasteczko Twin Peaks, moim zdaniem, nie wytrzymało próby czasu. Od scenariusza po aktorstwo, wszystko pozostawia sporo do życzenia. Muzyka, klimat - ponadczasowe, ale ogólnie szkoda czasu.Podobnie "Z archiwum X". Kiedyś z wypiekami, a dziś... Szkoda czasu.Ciekaw jestem, jak próbę czasu wytrzyma inny serial, "Person of Interest" (na Zalukaju pod tytułem "Wybrani" [?!]). Pewne wątki z początku pierwszej serii są wyjaśnione dopiero w finale drugiej, na koniec trzeciej serii (w retrospekcji) okazuje się, że wybory z przed czterech lat doprowadzają do dzisiejszych stanowisk poszczególnych bohaterów... Pochopne wnioski, złe decyzje, wrogowie zostający sprzymierzeńcami, a gdy akcja zagęszcza się do granic, okazuje się, że działają (nie, za dużo bym zdradził ) Logika i konsekwencja scenariusza co najmniej na poziomie "Dextera", aktorzy (i postacie) krwiści, fabuła ciekawa. Teraz czekam z rozpoczęciem oglądania na koniec sezonu czwartego, coś czuję, że łyknę szeroko się oblizując. Podobnie jak poprzednie trzy.Polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacp Opublikowano 24 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2015 Dziś Z Archiwum x oglądam z lekkim uśmiechem na twarzy Ale wciąż niektóre odcinki świetne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OQŃ Opublikowano 26 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2015 Ha - dopiero ten temat wypatrzyłem. Z obejrzanych polecam w kolejności:1) Sons of Anarchy2) Breaking Bad3) Gra o Tron4) Dexter5) Suits6) Rodzina Soprano7) Vikings8) Stargate sg1 ... i oglądam inne:)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Riqelme Opublikowano 15 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2015 Polecam serial "True Detective" Świetna gra aktorska i super klimat. Osiem 1h odcinków obejrzałem w dwa dni. Polecam szczerze. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcy- Opublikowano 15 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2015 Z nowych i popularnych to oczywiście Breaking Bad, Gra o tron oraz niewymieniony tutaj chyba House of Cards (teraz oglądamy trzeci, lekko słabszy, ale 1 i 2 kapitalne). Do tego Boardwalk Empire, The Killing (świetny!). A ze starszych...ile razy lecą Przyjaciele to zawsze śmieszy, plus Teoria Wielkiego Podrywu, Dr House Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinningista13 Opublikowano 16 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2015 Sons of Anarchy Breaking Bad Gra o Tron 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 16 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2015 Banshee - polecam s3e8 - chyba najkrwawsza scena śmierci jaką widziałem w filmie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon82 Opublikowano 16 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2015 (edytowane) Banshee - polecam s3e8 - chyba najkrwawsza scena śmierci jaką widziałem w filmie.Z ciekawości obejrzałem ... faktycznie niezłe . Edytowane 16 Marca 2015 przez Szymon82 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 17 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2015 Banshee - polecam s3e8 - chyba najkrwawsza scena śmierci jaką widziałem w filmie.Obejrzałem 2 odcinki. Odlot. Dzięki.Na cda 720P gratis. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 17 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2015 Banshee wymiata, zaraz kończę drugi sezon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 24 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2015 W ciągu 7 dni zaliczyłem 3 sezony Banshee po prawie godzina każdy.Wymiata faktycznie. Ale jest potwornie nierealne. Czyste science fiction. Breaking Bad lepiej pod tym względem wychodzi.Jakieś propozycje? Tego typu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 24 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2015 Mnie zostało jeszcze dwa odcinki 3 sezonu. Słabo mi idzie...Ryby nie za często pozwalają mi siedzieć przed TV Sezon 4 Banshee ma mieć 8 odcinków.Oglądałeś Strike Back (Kontra) ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 24 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2015 Nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toomi1-83 Opublikowano 24 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2015 Polecam "służby specjalne" w tvp w niedzielę idzie serial przedstawia realia polityki i służb w naszym kraju! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
puszek7 Opublikowano 24 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2015 oglądałem film. Serial ma być wzbogacony o wiele nowych scen. Zobaczymy jak to będzie się prezentować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasta Opublikowano 24 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2015 Tez polecam Kontre, dobry serial Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jack__Daniels Opublikowano 25 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2015 Streszczenie serii "Kontra":Cycki i wybuchy Dziękuję za uwagę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 25 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2015 Streszczenie serii "Kontra":Cycki ....W tym miejscu mnie namówiłeś. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 25 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2015 Streszczenie serii "Kontra":Cycki i wybuchy Dziękuję za uwagę I o to chodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 25 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2015 Wczoraj rozpoczalem ogladanie w zaciszu wlasnego PC serialu "Better call Saul". Produkcja, ktorej nie mozna oczywiscie rozpatrywac bez Breaking Bed, wywoluje dobre wrazenia.Nie jest to mrozacy krew w zylach dreszczowiec. Taka obyczajowka. Momentami fabula jest mocno rozmydlona i wrecz czeka sie na przyspieszenie akcji. Pasuje do tempa miejsca, gdzie sie rozgrywa (New Mexico, Al) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek3523 Opublikowano 25 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2015 ... a mnie się podoba WĘDKARSTWO już 30 sezon i nadal zajeb......... ;-) 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 26 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2015 Streszczenie serii "Kontra":Cycki i wybuchy Dziękuję za uwagę Kończę pierwszy odcinek i zero cycków Tylko wybuchy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 26 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2015 Kończę pierwszy odcinek i zero cycków Tylko wybuchy.To się nazywa "budowanie napięcia". 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasta Opublikowano 26 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2015 Cierpliwości, cycki są i to prima sort 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jack__Daniels Opublikowano 26 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2015 ... a mnie się podoba WĘDKARSTWOjuż 30 sezon i nadal zajeb......... ;-)a skąd to można ściągnąć ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi