Skocz do zawartości

Seriale

tpe

Rekomendowane odpowiedzi

• 5 tygodni później...

Mentalista- wciąga i fajnie się ogląda, a Hannibal z klimatem trochę jak Detetyw też bardzo dobry. Dopiero 4 odcinek zobaczyłem ale warto iść dalej z tym serialem. Nie mam HBO i ciekawi mnie 2 sezon Detektywa. Na pewno będzie dobry. Ale czy ktoś przyćmi rolę Rusta? Szczerze wątpię ale chcę się mylić kto nie widział to polecam Forbydelssen serial który wywraca wszystko do góry kołami

Myślę że nic nie pobije True Detective sezon 1.Obym się mylił, chciałbym coś lepszego zobaczyć. Może nie znam się, ale jak znacie filmy,seriale w podobnym klimacie to proszę o propozycje. Hannibal jest ok zobaczyłem 4 odcinki. Będe śledził. Mentalista-fajnie się ogląda ale to nie ten klimat. "Ujrzałem Diabła" koreański thriller polecam szczerze. Musicie to zobaczyć... ryje banię tak po gimbazowemu napiszę. Ale polecam bardzo...

Detektyw - w drugim sezonie kompletnie co innego, brak tego klimatu Stanów lat 80'-90', nowa obsada. Nie wiem, nie przekonało mnie, na razie cienko, zobaczymy co będzie dalej. 

Obejrzałem pierwszy odcinek- nie powala.No a muza do poprzedniej się nie umywa!

• Like 1

• 2 tygodnie później...

Obejrzałem pierwszy odcinek- nie powala.No a muza do poprzedniej się nie umywa!

Po trzech epizodach nie mogę powiedzieć, że klimatu nie ma.

Jest, lecz różni się bardzo od tego, co oferował odbiorcy sezon pierwszy.

Pamiętam pierwsze odcinki tamtej serii, wciągały, ekscytowały i rozpalały wyobraźnię. Tutaj tego brakuje, pomimo tego, że odcinki oferują solidną porcje rozrywki przed ekranem; serialu wyjątkowym kryminałem nazwać się nie da.

Z nowych ciekawych

Wayward pines - noooo, jak to u shamylamaniana - nic nie jest takie jak się wydaje.Zobaczmy jak będzie dalej, ale w serialu odbił od dna i mułu ostatnich filmów.

Proof - można wciągnąć, jak wieje i zatoka brudna :)

The Whispers - jest ok.

Nowe sezony extant - daje radę, i falling skies - zdecydowanie mniej dają radę :)

• 1 miesiąc temu...