godski Opublikowano 23 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2015 Penny Dreadful - Dom grozy. Specyficzny ale dobry. Są momenty 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 22 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2015 "True Detective" - właśnie ruszył drugi sezon."Hannibal" - przegapiłem, a jest już trzeci odcinek kolejnej odsłony nietypowego smakosza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Riqelme Opublikowano 22 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2015 Mentalista- wciąga i fajnie się ogląda, a Hannibal z klimatem trochę jak Detetyw też bardzo dobry. Dopiero 4 odcinek zobaczyłem ale warto iść dalej z tym serialem. Nie mam HBO i ciekawi mnie 2 sezon Detektywa. Na pewno będzie dobry. Ale czy ktoś przyćmi rolę Rusta? Szczerze wątpię ale chcę się mylić kto nie widział to polecam Forbydelssen serial który wywraca wszystko do góry kołami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 22 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2015 Mentalista był całkiem niezły, ale ostatni sezon słabiutki... Oprócz Detektywa wrócili chłopaki z Strike Back. Niezła rozpierducha w pierwszych dwóch odcinkach 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasta Opublikowano 22 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2015 Nowy sezon Detektywa... przespałem kawałek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 24 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2015 CSI Cyber. Serial taki sobie, ale można uzmysłowić sobie jakie zagrożenia nas czekają przez technologię i jej uzależnienie od niej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacper.K Opublikowano 24 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2015 Detektyw - w drugim sezonie kompletnie co innego, brak tego klimatu Stanów lat 80'-90', nowa obsada. Nie wiem, nie przekonało mnie, na razie cienko, zobaczymy co będzie dalej. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Riqelme Opublikowano 24 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2015 Myślę że nic nie pobije True Detective sezon 1.Obym się mylił, chciałbym coś lepszego zobaczyć. Może nie znam się, ale jak znacie filmy,seriale w podobnym klimacie to proszę o propozycje. Hannibal jest ok zobaczyłem 4 odcinki. Będe śledził. Mentalista-fajnie się ogląda ale to nie ten klimat. "Ujrzałem Diabła" koreański thriller polecam szczerze. Musicie to zobaczyć... ryje banię tak po gimbazowemu napiszę. Ale polecam bardzo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 24 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2015 Pierwsze odcinki nowego sezonu Hannibala naprawdę szokują. Sceny są dosłownie malowane krwią i cierpieniem. Jadą po emocjach. Grubo jadą. No i ta muzyka! Mam nadzieję, że pozostałe epizody utrzymają klimat. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kardi Opublikowano 26 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2015 Detektyw - w drugim sezonie kompletnie co innego, brak tego klimatu Stanów lat 80'-90', nowa obsada. Nie wiem, nie przekonało mnie, na razie cienko, zobaczymy co będzie dalej. Obejrzałem pierwszy odcinek- nie powala.No a muza do poprzedniej się nie umywa! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Riqelme Opublikowano 28 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2015 (edytowane) Swoją drogą, zauważyliście w Sezon1. Odc4 Hannibala jak Lecter kręci jakąś chyba łososiową muchę Edytowane 28 Czerwca 2015 przez Riqelme Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 28 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2015 Kręcił, kręcił.Wziąwszy pod uwagę upodobania, spodziewałbym się raczej, że realizuje się w tym pięknym hobby, łowiąc na trupka, no, może wątroba na klenia, a tu proszę! Kanibal, a muszkarz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 28 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2015 Ciekawe skąd bierze materiały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 28 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2015 Skalpy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pendergrast Opublikowano 28 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2015 Te muchy kręcił Will ( zapalony wędkarz muchowy ), Hannibal tylko jedną dokończył. W paru odcinkach pokazali jak Will łowił brodząc. A później wracał ze sporymi tęczakami... Na biureczku imadło Regal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 30 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2015 The Brink - można się pośmiać. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 9 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2015 Obejrzałem pierwszy odcinek- nie powala.No a muza do poprzedniej się nie umywa!Po trzech epizodach nie mogę powiedzieć, że klimatu nie ma.Jest, lecz różni się bardzo od tego, co oferował odbiorcy sezon pierwszy.Pamiętam pierwsze odcinki tamtej serii, wciągały, ekscytowały i rozpalały wyobraźnię. Tutaj tego brakuje, pomimo tego, że odcinki oferują solidną porcje rozrywki przed ekranem; serialu wyjątkowym kryminałem nazwać się nie da. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 9 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2015 (edytowane) house of card, Big Bang theory, wikingowie Edytowane 9 Lipca 2015 przez meme174 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 10 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2015 Z nowych ciekawychWayward pines - noooo, jak to u shamylamaniana - nic nie jest takie jak się wydaje.Zobaczmy jak będzie dalej, ale w serialu odbił od dna i mułu ostatnich filmów. Proof - można wciągnąć, jak wieje i zatoka brudna The Whispers - jest ok. Nowe sezony extant - daje radę, i falling skies - zdecydowanie mniej dają radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rahtid Opublikowano 13 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2015 Obecny sezon Hannibala jest o wiele ciemniejszy. Pokazują pełzające ślimaki przy strasznej muzyce. Jednym słowem słabo.True detective też jest słabszy od pierwszego sezonu, ale po 4 odcinku mogę powiedzieć, że rozkręca się. Może coś z tego jeszcze będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Riqelme Opublikowano 17 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2015 3odc widziałem nowego Detektywa. Przy pierwszej serii to słabo. Tam od początku był klimat. Ale... dajemy szansę? Dajemy. Hannibala jeszcze pierwszego sezonu nie skończyłem. A kto z Was widział serial Boss? Proszę o opinię którzy widzieli.. podobno niezły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 22 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2015 Polecam "The Last Ship"Jak dla mnie wymiata.W dwa dni z 10 odcinków obejrzałem. Cholernie dobre kino sensacyjne a pewnie mało znane. Trochę za dużo pompatycznych scen ala American Hero ale można na to przymknąć oko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Riqelme Opublikowano 23 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2015 Dziękuję za propozycję koego Godski. Zapisane chocież mam zaległości innych seriali. Ale dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 25 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2015 "Trupia farma" (Body farm) - mroczne i mocne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 30 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2015 Mam dwa nowe mocne typy. Ripper Street - kryminał . Akcja dzieje się w Londynie w czasach Rozpruwacza.Aquarius. Akcja kręci się wokół Charlesa Mansona. W rolach głównych David Duchowny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi